MasterChef: Κρασί vs Παντελής 1-0

MasterChef: Κρασί vs Παντελής 1-0

MEDIA UPD 12:26 Δημιουργία 28/02/19, 12:17

Σε ένα οινοποιείο πραγματοποιήθηκε η χθεσινή ομαδική δοκιμασία του MasterChef, κάτι που, όπως φαίνεται, είχε επίδραση σε τουλάχιστον ένα παίκτη - στον Παντελή.

Τα παρατράγουδα ξεκίνησαν από την παρουσίαση των πιάτων στους κριτές που έκανε ο Παντελής, ως αρχηγός της κόκκινης ομάδας.

Ειδικότερα, την ώρα που παρουσίαζε το γλυκό της ομάδας του στους κριτές αποφάσισε να βγάλει έναν πολύ ποιητικό λόγο που τους έκανε να σκάσουν στα γέλια.

«Αποφασίσαμε να σας φτιάξουμε ένα γλυκό το οποίο να βασίζεται στην νοσταλγία καθώς θα ταιριάζει με το κρασί το γλυκό που θα πιείτε. Να σας ευχηθώ καλή απόλαυση και όσο για το κρασί...και στην υγειά σας», ανέφερε ο Παντελής.

Η guest κριτής δεν μπόρεσε να μην γελάσει λέγοντα «καλά κρασιά».

Αυτή μάλιστα δεν ήταν η μόνη ατάκα του Παντελή στους κριτές, καθώς όταν του είπαν γιατί λέει creespy προσούτο και όχι τραγανό προσούτο, ο παίκτης του MasterChef έκανε βαφτίσια, δίνοντας το «ευφάνταστο» όνομα creespy προσούτο τραγανό.

Πάντως δεν ήταν λίγοι οι συμπαίκτες του που κατά την διάρκεια της δοκιμασίας υποστήριξαν πως ο Παντελής μπορεί και να την είχε ακούσει από τα... κρασιά, μιας και η δοκιμασία έλαβε μέρος σε οινοποιείο.




Αν σου άρεσε κάνε