Στο «Σπίτι της Αγάπης» η κουμπάρα του Παντελίδη

Στο «Σπίτι της Αγάπης» η κουμπάρα του Παντελίδη

MEDIA UPD 13:16 Δημιουργία 02/01/19, 11:57

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου ή αλλιώς Λενίνα, όπως την φωνάζουν, που συμμετέχει στον καινούριο κύκλο του Power of Love ήταν η κουμπάρα στο γάμο του αδελφού του αδικοχαμένου τραγουδιστή, Τριαντάφυλλου, με την Πωλίνα Φιλίππου, την οποία επίσης γνωρίζετε αφού έπαιζε ως παιδί στο Καφέ της Χαράς.

Η Λενίνα είναι το ξανθό κορίτσι του Power Of Love, το οποίο μαζί με τις άλλες έξι κοπέλες θα προσπαθήσει να βρει το ταίρι της και μαζί του να νικήσουν στο ριάλιτι σχέσεων. Μέχρι πρόσφατα, μάλιστα, έπαιζε στην ενότητα Διλήμματα στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου.

Φανατικό κοινό υπέρ της Λενίνας είναι φυσικά η οικογένεια Παντελίδη, που την προέτρεψε να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα, να βγει δηλαδή δυνατά στη δημοσιότητα, καθώς ήταν κουμπάρα στον πολιτικό γάμο του ζευγαριού τον Οκτώβριο.

Η φίλη και κουμπάρα της Λενίνας, η σύζυγος του Τριαντάφυλλου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά «Το καφέ της χαράς» ως τη συμμαθήτρια της μικρής Βάλιας, συνεχίζει μέχρι και σήμερα να ασχολείται με την υποκριτική, όπως και η φίλη της.

Αν σου άρεσε κάνε