Survivor 2: Αγεφύρωτο το χάσμα ανάμεσα στις δύο ομάδες με εντάσεις και κατηγορίες

Survivor 2: Αγεφύρωτο το χάσμα ανάμεσα στις δύο ομάδες με εντάσεις και κατηγορίες

MEDIA UPD 01:10 Δημιουργία 22/05/18, 00:32
Αρθρογράφος: Χριστίνα Διαμαντοπούλου
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν τα κατάφερε η ελληνική ομάδα στον χθεσινό αγώνα εναντίον της Κολομβίας κι έτσι έχασε το μεγάλο έπαθλο του δείπνου σε τοπικό εστιατόριο.

Ειδικότερα, η ελληνική ομάδα έφτασε να χάνει μέχρι και 9-1 από την ομάδα της Κολομβίας κι ενώ σε κάποιο σημείο έκανε μια πολύ δυναμική εμφάνιση με σερί νίκες κι έφτασε στο 9-6, δυστυχώς το τελικό σκορ διαμορφώθηκσε σε 10-6 υπέρ της ξένης ομάδας.

Μάλιστα, η Ντάρια που έπαιζε στον τελευταίο αγώνα, όπου έχασε κι έγινε το 10-6, ένιωθε τόση ένταση αλλά και στενοχώρια που έχασε που σχεδόν λιποθύμησε μετά το τέλος του αγώνα...

Από τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας, εντύπωση προκάλεσαν ο μασκοφόρος Luchador ο οποίος όπως λέει δεν έχει δείξει ποτέ το πρόσωπό του και η Miss Κολομβία, Lucia, που τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό!

Βεβαίως, θα μπορούσαμε να πούμε πως η ήττα της ελληνικής ομάδας δεν ήταν και μεγάλη έκπληξη, καθώς το κλίμα μεταξύ των παικτών δεν είναι καθόλου καλό, κάτι που προφανώς επηρεάσε την απόδοσή τους.

Ο αγώνας δεν πήγαινε καθόλου στους Έλληνες παίκτες. Δεν μπορούσαν να βρουν τον στόχο και αυτό τους έκανε να έχουν νεύρα. Κάποια στιγμή ο Τσίλης και ο Αγόρου διαφώνησαν για το αν έπρεπε να φωνάζουν και πόσο. Και η διαφωνία μεταξύ τους ήταν έντονη.

Αντίστοιχα και μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες ειδικά των Διασήμων ξέσπασαν για την συμπεριφορά των Μαχητών. Τους κατηγορούσαν για την συμπεριφορά τους στον πάγκο, για το γεγονός ότι δεν πάλεψαν όσο έπρεπε και για το ότι δεν έγιναν ποτέ μια ομάδα μαζί τους για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα επάξια.

Νωρίτερα, είδαμε την Μελίνα να ξεσπάει σε δάκρυα στην παραλία καθώς όπως είπε στην κάμερα λύγισε από την κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στην παραλία.

Στη συνέχεια, ο Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες την επιστροφή του Symbol Game με έπαθλο ένα απευθείας εισιτήριο για τον τελικό του παιχνιδιού.

Νικητές αναδείχθηκαν η Ντάρια και ο Νάσος, με την πρώτη να κερδίζει το πρώτο της σύμβολο ενώ ο Παπαργυρόπουλος το δεύτερο. Στο έπαθλο φαγητού που συνοδεύει πάντα τον συγκεκριμένο αγώνα οι νικητές μπορούσαν να πάρουν ακόμη δύο συμπαίκτες τους για να φάνε μαζί. Η Ντάρια επέλεξε την Εύη και τον Πάνο, ενώ ο Νάσος τον Αγόρου και τον Τσίλη.

Ο παρουσιαστής όμως ανακοίνωσε πως για να μην μείνει μόνο η Ροδάνθη νηστική θα απολάμβανε κι εκείνη με τους συμπαίκτες της από ένα σάντουιτς!

Αν σου άρεσε κάνε