tileoptikes-adeies-star-esr

Η επιστροφή Λυριτζή κι η στάση αναμονής στο «Epsilon»-Δύο «μνηστήρες» για θεματικές άδειες

MEDIA Δημιουργία 27/03/18, 09:20

... Στα παλιά του λημέρια… επιστρέφει από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο ο Βασίλης Λυριτζής. Πρόκειται για το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, όπου ο ίδιος θα εργάζεται από τη νέα σεζόν, καθώς όπως η στήλη πληροφορείται οι σχετικές συζητήσεις έχουν ήδη ολοκληρωθεί.

... Οι «κακές γλώσσες», μάλιστα, λένε ότι η συμφωνία «κλείδωσε» με… κλειστά μάτια, καθώς ο γνωστός παρουσιαστής είχε συζητήσει το ενδεχόμενο μετακίνησής του στην κρατική τηλεόραση, πριν καν φύγει από τον ΣΚΑΪ. Όποιος δε, διάβαζε και τα κείμενα του στο «Έθνος» των Σαββίδη-Μάρη, εύκολα καταλάβαινε ότι δεν «σήκωνε» ιδιαίτερα αντιπολιτευτικούς τόνους.

... Νέο ΔΣ περιμένουν οι 420 εργαζόμενοι του MEGA, καθώς το παλιό οδεύει προς παραίτηση. Στις 17 Απριλίου αναμένεται να οριστεί καινούριο, αν κι όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για μία τυπική διαδικασία. Εφόσον οι μέτοχοι δεν εκδηλώσουν ενδιαφέρον, πολύ σύντομα το Μεγάλο Κανάλι θα πάρει τον δρόμο της πτώχευσης. Εάν δηλαδή οι εξελίξεις (βλ. απόφαση ΣτΕ ), δεν το προλάβουν και σταματήσουν την εκπομπή σήματος. Όσον αφορά τους εργαζόμενους, η καταβολή των δεδουλευμένων γίνεται μετά με τη μέρα πιο δύσκολη.

... Ακόμη περιμένουν στο «Epsilon» να ενημερωθούν για τις προθέσεις του νέου ιδιόκτητη... Οι συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη τηρούν σιγής ιχθύος κι ουδείς γνωρίζει, εάν και πότε θα ξεκινήσει το νέο πρόγραμμα του σταθμού. Με κείνα και με τούτα φτάσαμε… Απρίλιο. Συνεπώς, δεν είχαν άδικο όσοι υποστήριζαν εξαρχής ότι η φετινή χρονιά έχει χαθεί, άρα όλα θα κριθούν από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

... Τον ίδιο μήνα, άλλωστε, όπως πληροφορείται η στήλη, θα ξεκινήσει και ο διαγωνισμός για τις θεματικές άδειες. Ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει ήδη δυο επιχειρηματικοί όμιλοι, ο ένας για να φιλοξενήσει παιδικά προγράμματα (στα πρότυπα του Nickelodeon ) και ο δεύτερος για θέματα περιβάλλοντος. Υπενθυμίζεται ότι πριν από αυτόν τον διαγωνισμό θα πρέπει να δοθεί κι η έβδομη, «ορφανή», άδεια γενικού περιεχομένου, την οποία κανείς δεν πήρε τελικά λόγω της επιλογής των μετόχων του MEGA να μην συμμετάσχουν. Πρόκειται για την άδεια, που θα ήθελε να είχε ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μάρης

Αν σου άρεσε κάνε