Πρόσκληση Mega σε Μητσοτάκη Τσίπρα για μεταξύ τους τηλεμαχία - Σύμφωνη η Τσαπανίδου

Πρόσκληση Mega σε Μητσοτάκη Τσίπρα για μεταξύ τους τηλεμαχία - Σύμφωνη η Τσαπανίδου

MEDIA UPD 19:09 Δημιουργία 05/05/23, 19:03
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Θέμα διεξαγωγής τηλεοπτικής αναμέτρησης ανάμεσα στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα άνοιξε το Mega.

Συγκεκριμένα, το Mega με επιστολή που έστειλε ο διευθυντής του σταθμού Σταμάτης Μαλέλης στους κυρίους Κυριάκο Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα ζητεί τη διεξαγωγή ντιμπέιτ ανάμεσα στους δύο μονομάχους, καθώς το κανάλι, λόγω των συμβατικών του υποχρεώσεων για τις μεταδόσεις των αγώνων του Champions League, δηλώνει αδυναμία να μεταδώσει ολόκληρη την τηλεμαχία της ερχόμενης Τετάρτης, 10 Μαΐου.

Αναλυτικά, η επιστολή προς τους κυρίους Μητσοτάκη και Τσίπρα αναφέρει τα εξής:

«Κύριοι,

το Mega το μεγαλύτερο ενημερωτικό κανάλι της χώρας καλεί τον πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ανοικτό διάλογο -ντιμπέιτ- στο κεντρικό στούντιο του Σταθμού μας.

Θεωρούμε ότι η ανταλλαγή απόψεων Μητσοτάκη - Τσίπρα θα συμβάλει στην πληρέστερη ενημέρωση των πολιτών ενόψει των κρίσιμων εκλογών της 21ης Μαΐου.

Η πρόσκλησή μας γίνεται μετά και την αδυναμία του καναλιού μας να μεταδώσει ολόκληρο το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών λόγω συμβατικών υποχρεώσεων του προγράμματος»

Την επιστολή υπογράφει ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης, Σταμάτης Μαλέλης.

Τσαπανίδου: Είμαστε στη διάθεση του καναλιού

Η πρώτη απάντηση, εν τέλει, ήρθε λίγο μετά τις 18:00 από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ με την εκπρόσωπο του κόμματος, Πόπη Τσαπανίδου, να δηλώνει πως η αξιωματική αντιπολίτευση και ο αρχηγός της, Αλέξης Τσίπρας, είναι στη διάθεση του καναλιού.

«Με χαρά αποδεχόμαστε την πρόσκληση του τηλεοπτικού σταθμού MEGA σε ανοιχτό διάλογο ντιμπέιτ μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη», αναφέρει η κυρία Τσαπανίδου και προσθέτει: «Είμαστε στη διάθεση του καναλιού, όποια μέρα επιθυμεί τροποποιώντας το πρόγραμμα του προέδρου για να γίνει ο δημόσιος διάλογος που θα συμβάλει στην ενημέρωση των πολιτών».

Αν σου άρεσε κάνε