Εκλογές ΗΠΑ: Το Time αλλάζει σε Vote για πρώτη φορά στην ιστορία του

Εκλογές ΗΠΑ: Το Time αλλάζει σε Vote για πρώτη φορά στην ιστορία του

MEDIA UPD 17:32 Δημιουργία 22/10/20, 17:15

Λίγες μόνο ημέρες πριν τις Αμερικανικές εκλογές και οι «φωνές» υπέρ του Τζο Μπάιντεν. πληθαίνουν. Τραγουδιστές, ηθοποιοί αλλά και μερικοί από τους μεγαλύτερους εκπροσώπους των ΜΜΕ, μεταξύ των οποίων οι New York Times, Washington Post, Boston Globe, USA Today, Rolling Stone και New Yorker δε σταματούν να θυμίζουν στους Αμερικανούς τη σημασία της ψήφου τους.

Ωστόσο, τη μεγαλύτερη έως τώρα έκπληξη, έκανε το περιοδικό Time το οποίο για πρώτη φορά στην ιστορία του, άλλαξε το λογότυπό του σε Vote (ψηφίστε).

«Λίγα πράγματα θα διαμορφώσουν τον κόσμο που θα αναδυθεί, περισσότερο από το αποτέλεσμα των επερχόμενων προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ», επισημαίνει η συντακτική ομάδα του περιοδικού.

«Στις 3 Νοεμβρίου (ή έστω λίγο μετά), θα έχουμε επιτέλους μια απάντηση στο ερώτημα τι σήμαιναν αυτά τα τέσσερα χρόνια αποσυμπίεσης» γράφει με νόημα η Μόλι Μπολ, πολιτική αναλύτρια και συγγραφέας.

«Είναι μια απόφαση όχι τόσο για το ποιες πολιτικές προτάσεις θα αποδεχτούμε, αλλά για το ποια πραγματικότητα αποφασίζουμε συλλογικά να κατοικήσουμε. Για να σηματοδοτήσουμε αυτήν την ιστορική στιγμή, αλλάξαμε για πρώτη φορά στην σχεδόν εκατονταετή ιστορία μας το λογότυπό μας στο εξώφυλλό μας στην αμερικανική έκδοση, με την επιταγή προς όλους μας να ασκήσουμε το καθήκον μας, να ψηφίσουμε», υπογραμμίζει το ΤΙΜΕ.

«Βρισκόμαστε σε μια σπάνια στιγμή. Αυτή που θα χωρίσει την Ιστορία στο "πριν" και στο "μετά" για πολλές γενιές. Είναι αυτό το είδος των στιγμών στις οποίες αναγνώστες σε αυτή τη χώρα αλλά και σε όλον τον κόσμο, στρέφονται στο Time», τονίζουν οι συντάκτες.

Αν σου άρεσε κάνε