«Η Ώρα της Γυναίκας»: Νέα σειρά δια χειρός...Χίλαρι Κλίντον και Σ. Σπίλμπεργκ

«Η Ώρα της Γυναίκας»: Νέα σειρά δια χειρός...Χίλαρι Κλίντον και Σ. Σπίλμπεργκ

MEDIA UPD 12:26 Δημιουργία 05/10/20, 12:12

Στο στάδιο της παραγωγής φαίνεται να είναι ήδη η νέα σειρά με τίτλο «Η ώρα της γυναίκας» σε συνεργασία... Χίλαρι Κλίντον και Στίβεν Σπίλμπεργκ. .

Η πρώην Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, θα έχει το ρόλο του παραγωγού ενώ η συνεργασία θα συμπληρωθεί με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ και την εταιρεία του καθώς και τη Warner Bros Television και το CW network.

Η σειρά με τον αγγλικό τίτλο «Τhe woman's hour», είναι βασισμένη στο βιβλίο της Έλεν Βάις, «Τhe woman's hour¨the great fight to win the vote».

Σύμφωνα με το σενάριο, ο πρώτος κύκλος της σειράς αφορά στη μάχη της ψήφου για την επικύρωση της 19ης τροπολογίας, η οποία έδωσε στις γυναίκες το δικαίωμα να προσέρχονται στις κάλπες, ενώ η κάθε σεζόν θα αποκαλύπτει προσωπικότητες που έχουν επηρεάσει την ιστορία. Ο περασμένος Αύγουστος μάλιστα, σήμανε τα 100 χρόνια από την επικύρωση της τροποποίησης.

Το βιβλίο της Έλεν Βάις τράβηξε την προσοχή της Χίλαρι Κλίντον, όταν η συγγραφέας σε μία προσπάθεια να προωθήσει το βιβλίο της υπογράμμισε τη σχέση μεταξύ του κινήματος για την ψήφο των γυναικών και την «αντιπαλότητα» της Κλίντον και του Τραμπ, το 2016

Αν σου άρεσε κάνε