Ο Eddie Murphy περιμένει το δέκατο παιδί του!

Ο Eddie Murphy περιμένει το δέκατο παιδί του!

LIFESTYLE UPD 15:07 Δημιουργία 30/08/18, 14:53

Το 10ο παιδί του πρόκειται να αποκτήσει τον ερχόμενο Δεκέμβριο ο Eddie Murphy.

Ο 57χρονος Αμερικανός ηθοποιός περιμένει το δεύτερο παιδί του με την επί σειρά ετών σύντροφό του Paige Butcher 39 ετών, επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπός του, στο ET. Ο Murphy και η Butcher έχουν μία 2χρονη κόρη, την Izzy.

Ο διάσημος κωμικός, εν τω μεταξύ, έχει άλλα οκτώ παιδιά από τέσσερις προηγούμενες σχέσεις.

Ειδικότερα, καλωσόρισε το πρώτο του παιδί, τον γιο του Eric, με την πρώην φίλη του Paulette McNeely το 1989. Το δεύτερο παιδί του είναι ο γιος του Christian, τον οποίο απέκτησε με την πρώην φίλη Tamara Hood Johnson, το 1990.
Από τον γάμο του με την Nicole Mitchell έχει πέντε παιδιά: Bria, Myles, Shayne, Zola και Bella.

Ο ηθοποιός έχει επίσης μία 11χρονη κόρη από τη σχέση του με τη Melanie Brown, τη Mel B των Spice Girls.

Η Paige Butcher και ο Eddie Murphy είναι μαζί από το 2012. Ο ηθοποιός σε συνέντευξή το 2016 αστειευόμενος είπε ότι ενώ το μεγαλύτερο παιδί του πλησίαζε τα 30, τα ενήλικα παιδιά του «μεγαλώνουν» δεν «γερνούν».

«Κανένα από τα παιδιά μου δεν έχει γκρίζα μαλλιά, κανένα δεν είναι φαλακρό» είπε και τόνισε ότι μεγαλώνει παιδιά τις τελευταίες τρεις δεκαετίες. «Είναι απλά φυσικό», σημείωσε.
«Το πιο λαμπρό κομμάτι της ζωής μου είναι τα παιδιά μου» συνέχισε «Η σχέση μου μαζί τους, και ο κόσμος μου περιστρέφεται γύρω τους - ακόμα και γύρω από τα μεγάλης ηλικίας, με γκρίζα μαλλιά ή φαλακρά», ανέφερε αστειευόμενος.

Αν σου άρεσε κάνε