Ο Ben Affleck δεν μπορεί την δέσμευση

Ο Ben Affleck δεν μπορεί την δέσμευση

LIFESTYLE UPD 15:44 Δημιουργία 24/08/18, 15:31

Έχει απασχολήσει αρκετές φορές τα tabloids με την προσωπική του ζωή, αλλά φαίνεται πως τελικά το πήρε απόφαση.

Ο λόγος για τον Ben Affleck, ο οποίος αφού χώρισε με τη γυναίκα του Jennifer Garner το 2015, τα έμπλεξε με την 38χρονη Lindsay Sukus, δεν άντεξε όμως και χώρισε και με αυτήν και τώρα βγαίνει με το 22χρονο μοντέλο του Playboy Shauna Sexton, αφού όπως δήλωσαν «φίλοι» του στο περιοδικό People δεν θέλει να αισθάνεται «δεσμευμένος σε μία σοβαρή σχέση».

Ο 45χρονος ηθοποιός «θέλει να είναι ελεύθερος και να κάνει ό,τι θέλει» κάτι για το οποίο και η πρώην σύζυγός του δεν εξεπλάγη όταν το έμαθε.

«Είναι ευτυχής με το να βγαίνει με όποια θέλει και να μην αισθάνεται ότι βρίσκεται σε μία σοβαρή σχέση» αποκάλυψε άτομο που βρίσκεται κοντά του. «Η Lindsay ήταν πολύ σοβαρή γι' αυτόν. Απολάμβανε την συντροφιά της, αλλά τώρα δεν είναι σε φάση για κάτι μόνιμο», είπε.

Η σχέση τους κράτησε περίπου έναν χρόνο και μάλλον τελείωσε μόλις την περασμένη εβδομάδα, αν και έχουν να κάνουν κοινή εμφάνιση από τον Ιούλιο καθώς ο Ben ήταν στο Πουέρτο Ρίκο με την Anne Hathaway για τα γυρίσματα της ταινίας «The Last Thing He Wanted».

«Στον Ben αρέσουν οι όμορφες γυναίκες με μυαλό, αλλά του αρέσει να είναι ελεύθερος και να κάνει ό,τι θέλει», είπε η πηγή.

Πάντως η πρώην γυναίκα του Jennifer Garner παρότι δεν εγκρίνει τη σχέση, που ήδη ξεκίνησε ο Ben με το 22χρονο μοντέλο φαίνεται ότι δεν εκπλήσσεται από αυτήν.
«Φυσικά δεν είναι ευχαριστημένη που βγαίνει με ένα 22χρονο μοντέλο του Playboy», είπε ένας άλλος φίλος του πρώην ζευγαριού στο US Weekly. «Αλλά δεν ήταν έκπληξη. Η Jen το περίμενε αυτό από τον Ben. Δεν πρόκειται, όμως, να εμπλακεί. Δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις γι' αυτόν».

Αν σου άρεσε κάνε