Η Paris Hilton ντύνεται νυφούλα!

Η Paris Hilton ντύνεται νυφούλα!

LIFESTYLE UPD 13:16 Δημιουργία 24/08/18, 15:01

Εξηγήσεις για την αναβολή του γάμου της Paris Hilton με τον αρραβωνιαστικό της Chris Zylka, έδωσε η μητέρα της Kathy, λέγοντας συμβαίνει επειδή έχει προτεραιότητα τη δουλειά της.

«Έχει να φροντίζει τη νέα σειρά περιποίησης δέρματος, έτσι ουσιαστικά ταξιδεύει συνέχεια», δήλωσε η Kathy στο Us Weekly προσθέτοντας πως «είναι πραγματικά απασχολημένη... έχει συμβόλαια και πρέπει να εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις της».

Μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα της με τον Zylka, τον Ιανουάριο, η Paris αποκάλυψε ότι θέλει να κάνει τρεις τελετές γάμου.

«Για τα 21α γενέθλιά μου είχα κάνει πέντε πάρτι, οπότε ίσως για τον γάμο να κάνω έναν ευρωπαϊκό, έναν αμερικάνικο και έναν για όλον τον κόσμο», είπε η κληρονόμος.

Όσο για τα νυφικά που θα επιλέξει, η Kathy πιστεύει ότι η κόρη της θα πάρει ακριβώς αυτό που θέλει. «Νομίζω ότι θα είναι αυτό που πάντα ήθελε: όμορφο και ελπιδοφόρο», είπε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Page Six η Paris και ο Zylka θα παντρευτούν την ερχόμενη άνοιξη. «Όλα ήταν έτοιμα για να παντρευτούν τον Νοέμβριο, αλλά το ανέβαλαν για τον Μάιο. Ήθελαν περισσότερο χρόνο για να τον σχεδιάσουν», δήλωσε η πηγή στο περιοδικό.

Αν σου άρεσε κάνε