Cara Delevingne και Ashley Benson επιβεβαίωσαν ότι είναι ζευγάρι; (photos)

Cara Delevingne και Ashley Benson επιβεβαίωσαν ότι είναι ζευγάρι; (photos)

LIFESTYLE UPD 13:16 Δημιουργία 16/08/18, 15:06

Τις φήμες πως είναι ζευγάρι φαίνεται να επιβεβαιώνουν η Ashley Benson και η Cara Delevingne, εκτός εάν απλά διασκεδάζουν με τους παπαράτσι!

Ειδικότερα, οι δύο celebrities απαθανατίστηκαν να ανταλλάσσουν ένα φιλί στο στόμα στο αεροδρόμιο και η φωτογραφία έκανε τον γύρο του διαδικτύου με τους φαν τους να σχολιάζουν πως πλέον η σχέση τους είναι γεγονός.

Η πρώτη κοινή εμφάνιση του πρώην μοντέλου και της ηθοποιού της τηλεοπτικής σειράς «Pretty Little Liars» έγινε στις 21 Μαΐου στη Νέα Υόρκη όπου οι δυο τους κρατιούνταν χέρι-χέρι.

Μια εβδομάδα αργότερα η 26χρονη Cara και η 28χρονη Ashley εμφανίστηκαν και πάλι χερι - χέρι στο Δυτικό Χόλιγουντ, ενώ ο φωτογραφικός φακός συνέβαλε την Cara να φιλάει την Ashley στο μάγουλο.

Κι ενώ τίποτα από όλα αυτά δεν ήταν ισχυρό για να αποδείξει ότι οι δυο τους είναι μαζί πολλοί ήταν οι θαυμαστές τους που στα social media υποστήριζαν ότι είχαν δει τα δύο κορίτσια να φιλιούνται στο ακροατήριο του Saturday Night Live.

Ωστόσο, καμία από τις δύο ηθοποιούς δεν είχαν προβεί σε κάποιο σχόλιο, επιβεβαίωση ή διάψευση.

Η τελευταία αναφορά για την προσωπική ζωή της Cara ήταν όταν υπήρξαν σχόλια ότι είχε σχέση με την Paris Jackson και τους εκπροσώπους της 26χρονης να σχολιάζουν «έχουν μία φιλική σχέση, αλλά δεν είναι ζευγάρι. Η Paris είναι μόλις 19 χρόνων και ζει τη ζωή της. Είναι ο πρώτος καιρός και η Cara δεν έχει χρόνο για να κάνει μία σχέση λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών της... αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχει μία σπίθα».

Αν σου άρεσε κάνε