Υποψήφιος για το Κογκρέσο ο Richard Gere

Υποψήφιος για το Κογκρέσο ο Richard Gere

LIFESTYLE UPD 15:27 Δημιουργία 13/08/18, 15:21

Τη βασική προτίμηση των Δημοκρατικών για τη θέση του υποψηφίου για το Κογκρέσο στα βόρεια προάστια της 18ης Περιφέρειας, φέρεται να έχει ο Richard Gere.

Σύμφωνα με την The Post ο σημερινός εκπρόσωπος της 18ης Περιφέρειας του Κογκρέσου, Sean Patrick Maloney, διεκδικεί τη θέση του γενικού εισαγγελέα, τον προσεχή Σεπτέμβριο και εάν εκλεγεί η θέση στο Σώμα θα είναι ανοιχτή.

Ο 68χρονος ηθοποιός και ακτιβιστής Richard Gere, ο οποίος ζει στην περιοχή Pound Ridge, Westchester, συζητείται στους κύκλους των Δημοκρατικών ως πιθανή αντικατάσταση του Maloney.

«Το όνομα του Richard Gere ψιθυρίζεται μεταξύ των Δημοκρατικών. Θα δούμε τι θα γίνει μ' αυτό», δήλωσε ο δήμαρχος του Μίντλταουν, Joey Di Stefano.

Ο δήμαρχος ανέφερε επίσης ότι η σύζυγός του Linda είναι ενθουσιασμένη με την προοπτική της υποψηφιότητας του Gere και υπενθύμισε ότι υποστηρίζει την υποψηφιότητα του Maloney για τη θέση του γενικού εισαγγελέα. Σε περίπτωση που ο Maloney δεν εκλεγεί τότε σκοπεύει να επαναδιεκδικήσει τη σημερινή του έδρα στο Κογκρέσο.

«Η ουσία είναι ότι επιθυμώ να εκλεγεί ένας Δημοκρατικός που θα μπορεί να αποκρούει την ατζέντα του Τραμπ», δήλωσε ο Di Stefano.

Αν σου άρεσε κάνε