«Στο σφυρί» το θρυλικό λευκό φόρεμα της Marilyn Monroe

«Στο σφυρί» το θρυλικό λευκό φόρεμα της Marilyn Monroe

LIFESTYLE UPD 13:16 Δημιουργία 09/08/18, 16:59

«Στο σφυρί» βγαίνουν τον ερχόμενο Οκτώβριο θρυλικά φορέματα της Marilyn Monroe μαζί με συλλεκτικές φωτογραφίες της μια εκ των οποίων φέρει και αφιέρωση - ευχαριστήριο μήνυμα της ηθοποιού.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση, τα αντικείμενα της Marilyn θα εκτίθενται στο Μπέρβερλι Χιλς από τις 18 Αυγούστου.

Μαζί με το λευκό φόρεμα, εκδοχή του οποίου έχει σχεδιάσει ειδικά για τη Monroe ο σχεδιαστής Bill Travilla, προς πώληση τίθενται ένα σενάριο της ταινίας που φέρει χειρόγραφα σχόλια της ηθοποιού, φωτογραφίες από την παιδική ηλικία της Monroe, 15 κοστούμια που φόρεσε σε ταινίες, συμπεριλαμβανομένου και του φορέματος που φόρεσε στην ταινία «Οι άντρες προτιμούν τις ξανθές».

Μια εκ των φωτογραφιών φέρει αφιέρωση της Marilyn στον Μπεν Λιόν, επίσης ηθοποιό του κινηματογράφου και στελέχους της 20th Century Fox στην οποία γράφει: «Αγαπητέ Μπεν, εσύ με βρήκες, με ονόμασες και πίστευες σε μένα όταν κανείς άλλος δεν το έκανε. Έχεις για πάντα τις ευχαριστίες και την αγάπη μου. Marilyn».

Η διαχρονικής αξίας φωτογραφία τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της ταινίας «Επτά χρόνια φαγούρας» του 1955 και «δείχνει» τη Marilyn πάνω σε μια σχάρα του μετρό να κρατά το λευκό φόρεμά της προσπαθώντας να μην το σηκώσει ο αέρας.

Αν σου άρεσε κάνε