Εκστρατεία κατά της παχυσαρκίας από την Ιβάνα Τραμπ

Εκστρατεία κατά της παχυσαρκίας από την Ιβάνα Τραμπ

LIFESTYLE UPD 16:15 Δημιουργία 11/06/18, 16:09

Τη... σκυτάλη από την πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Michelle Obama παίρνει η Ivana Trump, η πρώτη σύζυγος του Προέδρου των ΗΠΑ Donald Trump, στην εκστρατεία κατά της παχυσαρκίας.

Ειδικότερα, η Michelle ως ένοικος του Λευκού Οίκου, είχε εγκαινιάσει την εκστρατεία «Let's Move!» και είχε πάρει και άλλες πρωτοβουλίες κατά της παιδικής παχυσαρκίας.

Σύμφωνα με το Page Six, αυτήν την εβδομάδα η Ivana θα είναι οικοδέσποινα ενός event στο οποίο θα εγκαινιαστεί η εκστρατεία. Και το event θα φιλοξενηθεί στο Plaza Hotel, το οποίο διαχειριζόταν το ζευγάρι Donald - Ivana όταν το ξενοδοχείο ήταν ιδιοκτησίας του πρώτου, τη δεκαετία του 1980.

Για την εκστρατεία αυτή, η Ivana συνεργάζεται με τον Gianluca Mech, ο οποίος έχει επινοήσει την «Italiano Diet», που υπόσχεται στους όποιους πιστούς ακολούθους ότι μπορούν να τρώνε «πάστα, cookies και να χάνουν βάρος».

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της εκστρατείας «μια καινούργια δίαιτα κι ένα καινούργιο πρόγραμμα άσκησης θα ανακοινωθεί, πριν ξεκινήσει τουρνέ στις ΗΠΑ για να ενθαρρυνθούν και διδαχθούν εκατομμύρια πολίτες να αποκτήσουν καλύτερες συνήθειες σε φαγητό και άσκηση».

Μένει να αποδειχθεί κατά πόσον η Ivana θα επιτρέπει στον εαυτό της ένα διάλειμμα, καθότι είναι πολύ τακτικός πελάτης καντίνας στη Madison Avenue, όπου παραγγέλνει hot dogs.

Αν σου άρεσε κάνε