Αυτοκτόνησε ο γνωστός Αμερικανός σεφ Anthony Bourdain

Αυτοκτόνησε ο γνωστός Αμερικανός σεφ Anthony Bourdain

LIFESTYLE UPD 15:06 Δημιουργία 08/06/18, 14:59

Ένας από τους πιο διάσημους τηλεοπτικούς σεφ του πλανήτη, ο ΑμερικανόςAnthony Bourdain, άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα.

Όπως αναφέρει το CNN, αιτία θανάτου του Bourdain είναι η αυτοκτονία, χωρίς να δίνονται περισσότερες πληροφορίες.

Ο Αμερικανός βρισκόταν στη Γαλλία και δούλευε πάνω σε ένα νέο επεισόδιο της βραβευμένης σειράς του CNN. Ο στενός φίλος του, Eric Ripert, Γάλλος σεφ, θορυβήθηκε όταν δεν είδε τον φίλο του, στην αίθουσα του ξενοδοχείου την Παρασκευή το πρωί.

«Με μεγάλη θλίψη μπορούμε να επιβεβαιώσουμε το θάνατο του φίλου και συναδέλφου μας, Anthony Bourdain», ανέφερε το δίκτυο σε δήλωσή του την Παρασκευή το πρωί. «Η αγάπη του για περιπέτεια, νέους φίλους, καλό φαγητό και ποτό και οι αξιοθαύμαστες ιστορίες του, τον έκαναν έναν μοναδικό αφηγητή, τα ταλέντα του οποίου δεν έπαψαν να μας εκπλήσσουν και θα μας λείψουν πάρα πολύ. Οι σκέψεις μας βρίσκονται με την οικογένειά του σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη στιγμή».

Ποιος ήταν

O Anthony Bourdain γεννήθηκε το 1956 στη Νέα Υόρκη από τον Pierre και την Glantis Bourdain και μεγάλωσε στην περιοχή Λεόνια του Νιου Τζέρσι. Είχε γαλλική καταγωγή από την πλευρά του πατέρα του, κάτι που φαίνεται και από το επίθετο. O παππούς του, μάλιστα, μετοίκησε στη Νέα Υόρκη από τη Γαλλία λίγο μετά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Φοίτησε στο Englewood School for Boys, αποφοιτώντας το 1973. Κατόπιν πήγε στο κολέγιο Vassar, που το παράτησε μετά από δύο χρόνια. Τελικά, το όνειρό του να γίνει σεφ το έκανε πραγματικότητα στο Culinary Institute of America, από το οποίο αποφοίτησε το 1978.

Ήταν παντρεμένος με την Ottavia Busia και μαζί είχαν μία κόρη.

Αν σου άρεσε κάνε