Έγκυος στα 54 η Brigitte Nielsen

Έγκυος στα 54 η Brigitte Nielsen

LIFESTYLE UPD 14:25 Δημιουργία 01/06/18, 14:14

Έγκυος στα 54 της χρόνια ανακοίνωσε πως είναι η ηθοποιός Brigitte Nielsen, η οποία πρόκειται να γίνει μητέρα για 5η φορά!

Το μοντέλο και ηθοποιός δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δύο φωτογραφίες της, στις οποίες είναι ντυμένη στα λευκά και κρατά τη φουσκωμένη κοιλιά της.

Μεταξύ άλλων έγραψε στη λεζάντα: «Η οικογένεια μεγαλώνει» και «Ευτυχισμένος χρόνος, θετικά vibes».
Οι θαυμαστές έσπευσαν να συγχαρούν τη μέλλουσα μητέρα. Σχολιάζοντας τη φωτογραφία ένας χρήστης έγραψε: "Συγχαρητήρια. Όμορφη εικόνα του σώματος. Ξέχνα όλες τις προκαταλήψεις, φαίνεσαι καταπληκτική".

Η ηθοποιός με καταγωγή από τη Δανία είναι παντρεμένη από το 2006 με τον κατά 15 χρόνια νεότερό της, τηλεοπτικό παραγωγό, Mattia Dessi.

Η Nielsen έχει άλλα τέσσερα παιδιά, τον Julian 34 ετών, με τον πρώτο σύζυγό της, Kasper Winding, τον Kilian 28 ετών, με τον πρώην αρραβωνιαστικό της Mark Gastineau, τον Douglas 25 ετών, και τον Raoul Jr. 23 ετών, με τον τέταρτο σύζυγό της Raoul Meyer.

Τηλεοπτική περσόνα, ηθοποιός, μοντέλο και μουσικός, είχε γνωστή για τη σχέση της με τον Sylvester Stallone με τον οποίο έπαιξε στις ταινίες Ράμπο και Κόμπρα. Με τον Stallone ήταν παντρεμένη για δύο χρόνια από το 1985 έως το 1987.

Το 2007 νοσηλεύτηκε σε κλινική αποτοξίνωσης από το αλκοόλ και έναν χρόνο αργότερα εμφανίστηκε στην τηλεοπτική σειρά «Celebrity Rehab» και μίλησε για την επιτυχή θεραπεία της και την πλήρη απεξάρτηση.

family getting larger ❤️ #me #family #brigittenielsen #babybump

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) στις

happy time ❤️ positive vibes #happyness #positivevibes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) στις

Αν σου άρεσε κάνε