Balmain και Βοντιάνοβα κατά της παιδικής φτώχειας

Balmain και Βοντιάνοβα κατά της παιδικής φτώχειας

LIFESTYLE UPD 15:10 Δημιουργία 29/05/18, 14:57

Συνεργασία με το μοντέλο Ναταλία Βοντιάνοβα ξεκινά ο γαλλικός οίκος μόδας Balmain, με στόχο την καταπολέμηση της παιδικής φτώχειας με την πώληση ειδικής τσάντας στο Elbi.

Η εφαρμογή Elbi -συνιδρύτρια της οποίας είναι η Ρωσίδα μοντέλο και ηθοποιός- προωθεί πωλήσεις και διαγωνισμούς για την ενίσχυση φιλανθρωπικών σκοπών.

Το μοντέλο συνεργάστηκε με τον Balmain, για την καταπολέμηση της παιδικής φτώχειας, με την πώληση μιας τσάντας, αποκλειστική έκδοση της κλασσικής τσάντας ώμου BBox σε ασημί μεταλλικό δέρμα.

«Ο στόχος μας με την Elbi είναι να μετατρέψουμε τουλάχιστον το 1% της συνολικής ενέργειας που επενδύουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε δράσεις που έχουν θετικό αντίκτυπο στον υπόλοιπο κόσμο», σχολίασε η Νατάλια Βοντιάνοβα.

«Είναι μια πλατφόρμα που φέρνει τη δύναμη του κοινωνικού και ψηφιακού κόσμου σε φιλανθρωπικές οργανώσεις και τις συνδέει με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, αυτό μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά», υποστήριξε.

Η 36χρονη Ρωσίδα, επονομαζόμενη «Supernova», έχει πέντε παιδιά ηλικίας 1 - 16 ετών, έχει ιδρύσει τη φιλανθρωπική οργάνωση για άπορες οικογένειες στη Ρωσία, The Naked Heart Foundation και την εφαρμογή Elbi.

Αποστολή της εφαρμογής, την οποία ίδρυσαν η Βοντιάνοβα και ο Τίμον Αφίνσκι, επαγγελματίας δημόσιων σχέσεων, είναι ο εκδημοκρατισμός της φιλανθρωπίας. Με τη μορφή παιχνιδιού και διαγωνισμού ενθαρρύνονται οι δωρεές.

Η πρόκληση για τον χρήστη είναι η περιήγηση στην εφαρμογή για να βρει νέες καμπάνιες βίντεο και αντιδράσεις να τις παρακολουθήσει και να τις υποστηρίξει, να δημιουργήσει δικό του βίντεο ως αντίδραση και να συγκεντρώνει LoveCoins από τις δωρεές που κάνει.

Όταν λήγει ο προκαθορισμένος χρόνος, ο χρήστης με τα περισσότερα LoveCoins κερδίζει αντικείμενα γνωστών brand πολυτελείας.

Αν σου άρεσε κάνε