Διιασήμων συνέχεια: Στα ελληνικά νησιά Ντέμι Μούρ και Λάιονελ Ρίτσι

Διιασήμων συνέχεια: Στα ελληνικά νησιά Ντέμι Μούρ και Λάιονελ Ρίτσι

LIFESTYLE UPD 15:33 Δημιουργία 30/06/21, 14:57
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Στη χώρα μας βρίσκεται ο μουσικός θρύλος των 80’s, Λίονελ Ρίτσι, συνοδευόμενος από την αγαπημένη του Λίζα Παρίτζι, μοντέλο στο επάγγελμα, καθώς και τα τρία παιδιά του, τη Σοφία, τη Νικόλ και τον Μάιλς Ρίτσι.

Ο 72χρονος καλλιτέχνης κάνει το γύρο του Αιγαίου, δημοσιεύοντας φωτογραφίες στα social media από τα νησιά, δηλώνοντας καταγοητευμένος.

Μέχρι στιγμής η οικογένεια Ρίτσι, έχει επισκεφθεί την Σαντορίνη και την Δήλο, ενώ τελευταία στάση του είναι η Μύκονος.


Η κάμερα του Mykonos Live TV τον εντόπισε κατά την επίσκεψή του στην Ψαρρού μαζί με την κατά 40 χρόνια νεότερη σύντροφό του και τα παιδιά του. Αξίζει να σημειωθεί ότι η 23χρονη κόρη του Sofia που είναι σχεδιάστρια μόδας, μοντέλο και influencer και έχει συμμετάσχει στις καμπάνιες διάσημων brands όπως Tommy Hilfiger και Michael Kors, έχει κατακλύσει τον λογαριασμό της στο Instagram με εικόνες Ελλάδας διαφημίζοντας την χώρα μας στους 6,7 εκατομμύρια followers της.


Στην Ελλάδα βρίσκεται ωστόσο τα τελευταία 24ωρα, και η δημοφιλής Αμερικανίδα ηθοποιός Ντέμι Μουρ.

Η γνωστή πρωταγωνίστρια επισκέφτηκε τους Έλληνες σχεδιαστές MI-RO, μαζί με την κόρη της Rumer Willis.

Οι πληροφορίες θέλουν την Ντέμι Μουρ, να επισκέπτεται για δεύτερη φορά την Ελλάδα, ενώ αναμένεται να επισκεφτεί την Πάρο και τη Μύκονο.

Η Ντέμι Μουρ διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις με την οικογένεια Στέγγου και μάλιστα έχουν προγραμματίσει βόλτες με σκάφος της οικογένειας στα ελληνικά νησιά.

demi_moore2



Αν σου άρεσε κάνε