Επέλαση διασήμων στα νησιά: Τζ. Μπίμπερ και Μάτζικ Τζόνσον διαφημίζουν την Ελλάδα

Επέλαση διασήμων στα νησιά: Τζ. Μπίμπερ και Μάτζικ Τζόνσον διαφημίζουν την Ελλάδα

LIFESTYLE UPD 15:55 Δημιουργία 29/06/21, 15:02
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Γεμάτοι εικόνες ελληνικής ομορφιάς, είναι τα τελευταία 24ωρα, οι προσωπικοί λογαριασμοί του θρύλου του NBA και του δημοφιλούς τραγουδιστή.

Ο Μάτζικ Τζόνσον, βρίσκεται στη χώρα μας -και μέχρι στιγμής στα νησιά του Ιονίου, εδώ και 5 ημέρες, με πρώτο προορισμό την Κέρκυρα. Ο ίδιος, μέσω βίντεο στο Instagram, δείχνει εντυπωσιασμένος τόσο από τη φυσική ομορφιά του νησιού, όσο και από την τοπική κουζίνα.


Μεταξύ των εξορμήσεών του, ο διάσημος μπακετμπολίστας και η σύζυγός του, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του, επισκέφθηκαν μοναστήρι του 1770.

«Απολαμβάνω πολύ τις διακοπές μου στην Ελλάδα! Σήμερα η Κούκι και εγώ, επισκεφθήκαμε ένα μοναστήρι του 1770, προσεγγίσιμο μόνο με βάρκα, το οποίο επισκέπτονται όσοι θέλουν να παντρευτούν», αναφέρει.

Μετά την Κέρκυρα, σειρά είχαν η Ιθάκη και η Ζάκυνθος, με τον Τζόνσον και την παρέα του, να ποζάρουν χαμογελαστοί μπροστά στον Αγ. Διονύσιο, πληροφορώντας τους ακολούθους του, μέσω της λεζάντας, για τη του Αγίου.

Το δικό τους «μύθο» στην Ελλάδα ζουν και ο 27χρονος Τζάστιν Μπίμπερ με τη σύζυγό του Χέιλι, οι οποίοι επέλεξαν για τις διακοπές τους, τις Κυκλάδες.

Πιο συγκεκριμένα, το ζευγάρι επισκέφθηκε πρώτα το νησί των ανέμων, στο οποίο έφτασε με ελικόπτερο, αργότερα φημολογείται πως ταξίδεψαν στην Ίο, ενώ σήμερα βρίσκονται στη Μήλο.

Όπως αποκάλυψε το στέλεχος της Cobalt Music, Δημήτρης Τσακούμης, ο διεθνής ποπ σταρ «έφαγε πριβέ στην ταβέρνα Μέδουσα, στα γραφικά (αν και όχι τόσο διάσημα όσο το πολυφωτογραφημένο Κλήμα) Μανδράκια και προφανώς ξετρελάθηκε με την ψητή σαρδέλα, αφού πήρε και τέσσερα πακέτα απ’ αυτή τη θαλασσινή λιχουδιά για να τα πάει πίσω στο σκάφος, ενώ όπως αναφέρει, στη συνέχεια, ο Μπίμπερ, ήρθε «να φάει μαζί μας στα 'σύρματα' της Μήλου τα φωτογενή υπόστεγα με τις χρωματιστές πόρτες, όπου ξεχειμωνιάζουν οι ψαρόβαρκες, ενώ το καλοκαίρι μετατρέπονται σε ταπεινά εξοχικά».

Μάλιστα, ο νεαρός τραγουδιστής, φαίνεται να «έγινε φίλος» με τον κ. Αντρέα, έναν 79χρονο ψαρά, από τον οποίο δοκίμασε γαριδάκι και τοπική φάβα.

Το ζευγάρι φαίνεται εντυπωσιασμένο, με τον τραγουδιστή να γράφει στη λεζάντα: «Αυτό το μέρος, μοιάζει με όνειρο».

Αν σου άρεσε κάνε