Μάσκες: Διάσημα brands κατά του κορωνοϊού

Μάσκες: Διάσημα brands κατά του κορωνοϊού

LIFESTYLE UPD 16:17 Δημιουργία 16/09/20, 15:42

Διαμάντια, διαφάνειες και ξεχωριστές εκτυπώσεις είναι λίγες μόνο από τις παραλλαγές της απλής μάσκας κατά του Covid-19, που παρασκευάζουν πλέον μερικά από τα πιο διάσημα brands όπως η Louis Vuitton και οι Apple.

Η πανδημία δε θα μπορούσε να μην επηρεάσει και τον κόσμο της μόδας, με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο, καθώς μάρκες όπως η Louis Vuitton, πωλούν το νέο αυτό "αξεσουάρ" από 100 έως 500 δολάρια.

Πρόσφατα κινεζική εταιρεία δέχθηκε ειδική παραγγελία από δισεκατομμυριούχο, για μάσκα αξίας 1,5 εκατ. δολαρίων, την οποία θα κοσμούν περίπου 210 διαμάντια.

Αυτό όπως φαίνεται δεν είναι το μοναδικό περιστατικό, καθώς ανάρπαστες γίνονται και οι μάσκες της Apple οι οποίες είχαν αρχικά σχεδιαστεί αποκλειστικά για τους υπαλλήλους της εταιρίας.
Οι Apple Face Masks, διαθέτουν τρία φίλτρα αέρα και μίνιμαλ σχεδιασμό με το χαρακτηριστικό "μήλο" να κοσμεί την εξωτερική τους πλευρά, ειδική θήκη ενώ πωλούνται σε κουτί αντίστοιχο των κινητών τηλεφώνων της εταιρείας..

Ωστόσο η Apple σε μια προσπάθειά της να γίνει πιο "προσβάσιμη" σε όλους, ανακοίνωσε πως σκοπεύει να κατασκευάσει και μάσκες με διαφάνεια στο στόμα για τα άτομα με προβλήματα ακοής.

Αν σου άρεσε κάνε