Ξεσπά η Ζένια Μπονάτσου κατά της θείας της

Ξεσπά η Ζένια Μπονάτσου κατά της θείας της

LIFESTYLE UPD 15:06 Δημιουργία 07/06/19, 14:56

Την δική της εκδοχή για την διαμάχη που έχει «σπάσει» την οικογένειά της σε δύο στρατόπεδα έδωσε η Ζένια Μπονάτσου, μιλώντας με πολύ σκληρά λόγια για την θεία της, Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου.

Η κόρη της Μάρθας Κουτρουμάνου κατηγορεί την θεία της ότι δεν σεβάστηκε το θάνατο της Ζωής Λάσκαρη και μάλιστα από τις πρώτες μέρες του πένθους έφερνε κόσμο σπίτι και έπινε κοκτέιλ.

«Η θεία την πρώτη εβδομάδα μετά που πέθανε η γιαγιά μου, που ήταν μια πολύ σκληρή εβδομάδα, όχι απλά έμενε στο σπίτι με τον γκόμενό της, έφερνε και τους φίλους της, 15 άτομα και γελάγανε και πίνανε κοκτέιλ…» είπε η Ζένια Μπονάτσου μιλώντας στο OPEN και την Κατερίνα Καινούργιου.

«Θα σας το πω λαϊκά» είπε. «Η θεία μου έχει μια ψωνάρα να βγαίνει και να λέει ποιος είναι ο μπαμπάς της, ποια ήταν η μαμά της, τι κάνει στη ζωή της, που ούτε η ίδια δεν ξέρει τι κάνει στη ζωή της. Η μάνα μου έχει προτεραιότητα αυτή τη στιγμή να φτιάξει τη ζωή της, να μπει σε έναν ίσιο δρόμο, κάτι που δεν θα γίνει μάλλον ποτέ με την αδερφή της που έχει μπλέξει και δεν είναι το μέλημά της να βγει στα παράθυρα και να τσακώνεται με την αδελφή της και να γίνεται ρεζίλι και να τη συζητάει όλη η Ελλάδα».

Το βίντεο με την συνέντευξη της Ζένιας Μπονάτσου

Παρέμβαση όμως έκανε και ο δικηγόρος της Μάρθας Κουτρουμάνου

Για την ακρίβεια ο δικηγόρος ανέφερε πως η Μαρία Ελένη πραγματοποίησε πώληση πραγμάτων που υπάρχουν στην υπάρχουσα κατοικία.

«Ήταν να παραδοθούν εχθές σε συνεννόηση με την δικηγόρο της κύριας Κουτουμάνου. Δεν έγινε! Σήμερα με έχει καλέσει κάποιος καινούργιος δικηγόρος της κύριας Κουτουμάνου για να παραδοθούν τα κλειδιά. Αυτή η υπόθεση, είναι υπόθεση 2 ετών, εμείς εδώ και 2 χρόνια προσπαθούμε να βρούμε μια συναινετική λύση και η κύρια Κουτουμάνου αρνείται πεισματικά να μας δώσει τα κλειδιά για ένα ακίνητο που ανήκει και στην κύρια Λυκουρέζου. Ως εκ τούτου αναγκαστήκαμε να προσφύγουμε στην δικαιοσύνη. Έχουμε δικαστική απόφαση την οποία αυτή τη στιγμή την παραβιάζει η κύρια Κουτουμάνου. Το σπίτι ανήκει και στην κύρια Λυκουρέζου. Οι δηλώσεις της Ζένιας Μπονάτσου ότι η πελάτισσα μου άδειασε το σπίτι, είναι ψευδείς. Εγώ δεν μπορώ να κατανοήσω για ποιον λόγο αρνείται να έρθουν σε μία λύση», είπε μεταξύ άλλων η δικηγόρος της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου.

Αν σου άρεσε κάνε