Roche Hellas: Δωρεά επίπλων σε οργανισμούς στήριξης ασθενών και παιδιών

Roche Hellas: Δωρεά επίπλων σε οργανισμούς στήριξης ασθενών και παιδιών

Δωρεά επίπλων γραφείου σε Συλλόγους Ασθενών και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις πραγματοποίησε η Roche Hellas την ανακαίνιση των γραφείων της.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία δώρισε ένα μεγάλο μέρος της προηγούμενης επίπλωσής της, που περιλαμβάνει γραφεία, καθίσματα, τραπέζια συναντήσεων, ντουλάπες και μια σειρά από άλλα είδη, στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Καρκίνο «Φλόγα», στο Σύλλογο Ασθενών Ήπατος «Προμηθέας», στην Πανελλήνια Ένωση Σπάνιων Παθήσεων (Π.Ε.Σ.ΠΑ) καθώς και στις ΜΚΟ «Χαμόγελο του Παιδιού» και «Κιβωτός του Κόσμου».

Στόχος της πρωτοβουλίας ήταν η ενίσχυση του έργου των συγκεκριμένων οργανισμών μέσω του καλύτερου εξοπλισμού των εγκαταστάσεών τους και η κατ’ επέκταση συμβολή στην εξοικονόμηση πόρων, στο πλαίσιο πάντα της σταθερής δέσμευσης της εταιρείας για τη στήριξη του κοινωνικού συνόλου αλλά και την αειφόρο ανάπτυξη.

«Στη Roche Hellas υποστηρίζουμε συστηματικά και ενεργά το κοινωνικό σύνολο με πολλούς τρόπους, ενώ παράλληλα έχουμε ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας με τους συνεργάτες μας και εκείνους, που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Η συγκεκριμένη δωρεά αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτών των συνεχιζόμενων προσπαθειών. Δεν πρόκειται για μια μεμονωμένη ενέργεια. Αντιθέτως αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ποιοι είμαστε ως Roche» ανέφερε σχετικά ο Ezat Azem, Διευθύνων Σύμβουλος της Roche Hellas.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Αν σου άρεσε κάνε