ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ: Συνεργασία και με τα σούπερ μάρκετ Θανόπουλος

ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ: Συνεργασία και με τα σούπερ μάρκετ Θανόπουλος

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ UPD 19:30 Δημιουργία 06/07/23, 19:25
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ προχωρά σε μια νέα συνεργασία με την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Δ. Θανόπουλος ΑΕ.

Συγκεκριμένα, από τις 6 Ιουλίου μέχρι και τις 9 Αυγούστου 2023, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ενημερώνεται για την ενέργεια, με κεντρικό μήνυμα το «Το 'ψαξες;» και ταυτόχρονα να γνωρίσει καλύτερα την πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας με τα σούπερ μάρκετ Θανόπουλος θα προβάλλονται επιλεγμένοι κωδικοί προϊόντων των εταιριών-μελών της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στα καταστήματα και στο e-shop www.thanopoulos.gr, θα υπάρχει παρουσίαση της ενέργειας στο διαφημιστικό φυλλάδιο, παρουσίαση δράσεων της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στα social media της Θανόπουλος και προβολή του ειδικά διαμορφωμένου spot στις οθόνες του καταστήματος στη Νέα Ερυθραία.

Σκοπός της όλης δράσης είναι η προβολή της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και του σήματός της μέσω των προϊόντων που το φέρουν, ενώ παράλληλα έχει σχεδιαστεί μια οριζόντια έκπτωση 20% για τον πελάτη της λιανεμπορικής αλυσίδας.

Στη συνέργεια συμμετέχουν 13 εταιρείες-μέλη της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και συγκεκριμένα οι Agrino, Λουξ, Ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ, ΑΓΑΝ, ΚΥΚΝΟΣ, Βιολάντα, Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, ΧΙΩΝ, ΓΕΩΔΗ, Μέλι Αττική, SEPTONA, 3αλφα, Nikolopoulou.

Αν σου άρεσε κάνε