Σίγουρη επιχειρηματική κίνηση το μοντέλο Franchise της ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Σίγουρη επιχειρηματική κίνηση το μοντέλο Franchise της ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ UPD 20:09 Δημιουργία 26/06/23, 20:06
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Το μοντέλο Franchise της ΑΒ Βασιλόπουλος, αριθμεί ήδη πάνω από 230 αστικά καταστήματα πώλησης τροφίμων σε όλη την Ελλάδα και συνεχίζει να αναπτύσσεται συνεχώς, βοηθώντας απασχολούμενους με εμπειρία στον κλάδο, αλλά και νέους που θέλουν να ξεκινήσουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα με μία ασφαλή επένδυση, να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους, ξεκινώντας με τις σωστές βάσεις.

Το όνειρο της επιχειρηματικότητας είναι πραγματοποιήσιμο και εφικτό για όλους Είναι λογικό να σκεφτούμε ότι η ενασχόληση με τον κλάδο της λιανικής τροφίμων έχει προοπτικές για σταθερό κέρδος και ανάπτυξη τόσο σε περιόδους άνθισης όσο και σε περιόδους κρίσης, αφού αποτελεί ουσιαστικό κομμάτι της διαβίωσης κάθε ελληνικής οικογένειας.

Έτσι, μια μεγάλη αλυσίδα σουπερμάρκετ, όπως η ΑΒ, προσφέρει μία επιλογή σίγουρης επαγγελματικής αποκατάστασης με διάρκεια, μοιράζοντας την τεχνογνωσία και την αναγνώρισή, για να διαμορφώσει από κοινού με τους ενδιαφερόμενους, μία πραγματικά βιώσιμη επιχείρηση με μέλλον.

Με συνεχή καθοδήγηση και χρηματοδότηση για το μεγαλύτερο μέρος της αρχικής επένδυσης, που περιλαμβάνει το κατάστημα και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, χωρίς ρίσκο και με τους πιο ευνοϊκούς όρους, η ΑΒ δίνει τη δυνατότητα σε μεγάλη μερίδα του εργατικού δυναμικού να στραφεί ισότιμα στον κόσμο του επιχειρείν, χωρίς να περιορίζεται από το διαθέσιμο κεφάλαιο.

Πιο συγκεκριμένα, η ΑΒ βοηθά τον νέο επιχειρηματία στο ξεκίνημα της επιχείρησής του αναλαμβάνοντας:

-Την επιλογή κατάλληλου ακινήτου και όλη τη χρηματοοικονομική μελέτη για την υλοποίηση της επένδυσης

-Τη συνεννόηση για την εξασφάλιση του ακινήτου με σταθερό ενοίκιο

-Την αγορά του τεχνολογικού εξοπλισμού και την προμήθεια με το εμπόρευμα που χρειάζεται για να λειτουργήσει το κατάστημα

-Την εκπαίδευση από ανθρώπους της ΑΒ για την ομαλή λειτουργία του καταστήματος

Η νέα τάση για εύκολες αγορές Ένας ακόμη λόγος που η επένδυση σε αυτό τον τομέα είναι μία έξυπνη επιχειρηματική κίνηση είναι ότι τα μικρά αστικά καταστήματα πώλησης τροφίμων, παρουσιάζουν τελευταία ολοένα και μεγαλύτερη ζήτηση και προτιμώνται από μεγάλο μέρος των καταναλωτών, ως ένας «νέος τύπος καταστήματος ευκολίας».

Τα καταστήματα αυτά αποτελούν έναν εύκολα προσβάσιμο προορισμό προμηθειών στη γειτονιά που διευκολύνει τις γρήγορες, έκτακτες αγορές και καλύπτει τις ελλείψεις της τελευταίας στιγμής, ακόμα και εκτός του καθιερωμένου ωραρίου. AB Shop & Go και AB Food Market Ανάλογα με τον τόπο του, ο κάθε επιχειρηματίας μπορεί να επιλέξει να δημιουργήσει τον τύπο καταστήματος, που εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες της περιοχής.

Έτσι, στην πόλη μπορεί να δημιουργήσει, με πολύ μικρό απαιτούμενο κεφάλαιο, ένα κατάστημα πώλησης τροφίμων μικρού μεγέθους AB Shop & Go με φιλικό και οικείο περιβάλλον, που βολεύει για τις καθημερινές ή συμπληρωματικές αγορές των καταναλωτών ή για μια γρήγορη αγορά άμεσης κατανάλωσης, κοντά σε πολυσύχναστα μέρη, όπως τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, χώροι εργασίας και υπηρεσίες ή το σχολείο της γειτονιάς, Από την άλλη, διαθέτοντας ένα μεγαλύτερο κεφάλαιο, ο επιχειρηματίας μπορεί να προχωρήσει στη δημιουργία ενός μεσαίου προς μεγάλου καταστήματος AB Food Market, στην περιφέρεια, που λειτουργεί κομβικά σε θέση-κλειδί, στον κεντρικό ιστό της περιοχής ή πάνω σε κάποιο βασικό οδικό άξονα, αποτελώντας «πέρασμα» και καλύπτοντας όλες τις βασικές αγορές των κατοίκων.

Σε κάθε περίπτωση η δημιουργία μιας τέτοιας επιχείρησης εξασφαλίζει ένα σημαντικό ετήσιο κέρδος και ένα αίσθημα ασφάλειας για τον ιδιοκτήτη, αλλά και την καλύτερη δυνατή αγοραστική εμπειρία για τον πελάτη, ενώ η ευέλικτη συνεργασία με την ΑΒ έχει διάρκεια 10 έτη, με δυνατότητα ανανέωσης για άλλα 10 έτη, χωρίς περιορισμό. Μην περιμένεις άλλο, ξεκίνα κι εσύ τη δική σου συνεργασία με την ΑΒ και κάνε ένα σταθερό ξεκίνημα στον πιο αναπτυσσόμενο κλάδο με τη δική σου επιχείρησή!

Επικοινώνησε τώρα με το τμήμα Franchise AB https://www2.ab.gr/franchise_form ή στείλε email στο mbaba@ab.gr και μάθε περισσότερα.

Αν σου άρεσε κάνε