Εθνική Τράπεζα: Μέχρι τις 4 Οκτωβρίου οι δηλώσεις συμμετοχής σε διαγωνισμό καινοτομίας

Εθνική Τράπεζα: Μέχρι τις 4 Οκτωβρίου οι δηλώσεις συμμετοχής σε διαγωνισμό καινοτομίας

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ UPD 15:12 Δημιουργία 30/09/22, 15:10
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Μόλις τέσσερις ημέρες απομένουν για την ολοκλήρωση της διαδικασίας συμμετοχής στον 13ο Διαγωνισμό Καινοτομίας & Τεχνολογίας του προγράμματος NBG Business Seeds, της Εθνικής Τράπεζας.

Σκοπός του διαγωνισμού είναι να αναδειχθούν και να επιβραβευτούν πρωτότυπες ιδέες, ερευνητικά αποτελέσματα, επιχειρηματικά σχέδια και εταιρείες, που συμβάλουν στην ανάπτυξη καινοτόμων συστημάτων και εφαρμογών, βασισμένων σε νέες τεχνολογίες, στην ενσωμάτωση της περιβαλλοντικής διάστασης στον σχεδιασμό των προϊόντων και υπηρεσιών, στην εξάπλωση της χρήσης των νέων τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών και γενικότερα στην προώθηση της καινοτομίας στην Ελλάδα.

Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό καλούνται σε δράσεις ενημέρωσης, γνωριμίας και καθοδήγησης από τα έμπειρα στελέχη της Εθνικής Τράπεζας και τους συνεργάτες του προγράμματος: KEMEΛ, Κέντρο Αρχιμήδης του ΕΚΠΑ, Ίδρυμα Ωνάση, Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, HIGGS, ΟΚ!Τhess, CapsuleT και ακόμη 45 φορείς και οργανισμούς.

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού οι τέσσερις πρώτες προτάσεις λαμβάνουν χρηματικά βραβεία 20.000 ευρώ, 10.000 ευρώ, 6.000 ευρώ και 4.000 ευρώ, αντίστοιχα, κατόπιν αξιολόγησης από καθηγητές Πανεπιστημίου και στελέχη της Εθνικής Τράπεζας. Οι δέκα πρώτες προτάσεις τυχαίνουν σημαντικής προβολής και καθοδήγησης από τα στελέχη της Τράπεζας. Για επιλεγμένες προτάσεις διερευνάται η συνεργασία με την Τράπεζα, η χρήση των προϊόντων και υπηρεσιών τους, καθώς και η συμμετοχή της Τράπεζας στο εταιρικό τους κεφάλαιο.

Η υποβολή των προτάσεων θα διαρκέσει μέχρι την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022, στις 15:00μμ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την πρότασή τους στον 13ο Διαγωνισμό Καινοτομίας & Τεχνολογίας στη διεύθυνση https://ib.nbg.gr/wps/portal/NBGContestRegistration

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα NBG Business Seeds και τον διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι μπορεί να βρουν στο nbg.gr/competition.

Αν σου άρεσε κάνε