«Πυροβολούν» τον Γιάννη Χατζηθεοδοσίου

«Πυροβολούν» τον Γιάννη Χατζηθεοδοσίου

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ UPD 17:51 Δημιουργία 07/02/22, 17:25
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM
Στο «στόχαστρο» έχει βρεθεί ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου μετά από άρνησή του, για τη συνέχεια προγράμματος αγροδιατροφής.

Πιο συγκεκριμένα ο Γ. Χατζηθεοδοσίου δε δέχθηκε να υπογράψει τη συνέχιση του προγράμματος, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες και βάσει σχετικής έρευνας, διαπιστώθηκε πως έως τώρα, για τα 20 εκατομμύρια που δόθηκαν έχουν γίνει δαπάνες μόνο μερικών δεκάδων χιλιάδων ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ενώ μέσω του προγράμματος επρόκειτο να ενισχυθούν με την αγορά προϊόντων παραγωγοί από πολλούς νομούς, όλες οι αγορές φαίνεται να έχουν γίνει από ένα μόνο νομό.

Όσοι γνωρίζουν το πρόγραμμα, υπογραμμίζουν ως περίεργο, πως δεν υπάρχει κανένα παραδοτέο έργο.

Καθώς οι εξηγήσεις που ζητήθηκαν από τους εμπλεκόμενους δεν κρίθηκαν επαρκείς, ο πρόεδρος της ΚΕΕ, τόνισε πως θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να διαλευκάνει την υπόθεση.

Έκτοτε, δέχεται «βολές» και απειλές -μέσω ανώνυμων τηλεφωνημάτων- γεγονός που υποδεικνύει πως στο ...παιχνίδι εμπλέκονται πολλοί, ενώ θίγονται και μεγάλα συμφέροντα.

Κύκλοι του κ. Χατζηθεοδοσίου σημειώνουν πως του κατέκτησαν σαφές ότι θα τον «ξηλώσουν» από την θέση του, καθώς επίσης ότι θα τον σβήσουν από το χώρο των επιμελητηρίων, γιατί «έχουν πλάτες που είναι πολύ ψηλά» .

Οι πληροφορίες θέλουν τους εμπλεκόμενους να προετοιμάζουν κινήσεις κατά του προέδρου της ΚΕΕ, οι οποίες αναμένεται να εκδηλωθούν τις προσεχείς ημέρες και δε θα του επιτρέπουν να ερευνήσει σε βάθος το εν λόγω πρόγραμμα.

Αν σου άρεσε κάνε