Πρόσκληση για την ένταξη καινοτόμων γυναικείων επιχειρηματικών ομάδων ή επιχειρήσεων, στην ΘΕΑ

Πρόσκληση για την ένταξη καινοτόμων γυναικείων επιχειρηματικών ομάδων ή επιχειρήσεων, στην ΘΕΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ UPD 17:02 Δημιουργία 20/12/21, 16:57
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Ανοιχτή πρόσκληση, μέχρι και την 14η Ιανουαρίου του 2022, σε καινοτόμες γυναικείες επιχειρηματικές ομάδες ή επιχειρήσεις, να υποβάλλουν αίτηση για την ένταξή τους στη δομή της «Θερμοκοιτίδας νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας-ΘΕΑ», του «Κέντρου Επιχειρηματικότηταs-Κωνσταντίνος Μίχαλος» και να ενταχθούν στο πρόγραμμα φιλοξενίας της Θερμοκοιτίδας του επιμελητηρίου, απευθύνουν η Θερμοκοιτίδα και το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών - ΕΕΔΕΓΕ.


Στο πρόγραμμα φιλοξενίας καλούνται να υποβάλλουν αίτηση ένταξης/συμμετοχής:


- Nεοσύστατες επιχειρήσεις με γυναίκες ιδρύτριες ή και συνιδρύτριες, καθώς και επιχειρήσεις στις οποίες οι γυναίκες κατέχουν την πλειοψηφία των μεριδίων/μετοχών της επιχείρησης και συμμετέχουν με ποσοστό πάνω από το 50% στην εκτελεστική διοίκηση/διαχείριση της επιχείρησης.
- Νεοφυείς επιχειρηματικές ομάδες, στις οποίες τα μέλη τους αποτελούνται από γυναίκες σε ποσοστό τουλάχιστον 50%.
Όπως σημειώνεται σε σχετική ανάρτηση στην ηλεκτρονική σελίδα του επιμελητηρίου, όραμα του Δικτύου (ΕΕΔΕΓΕ) είναι η έμπνευση, η καθοδήγηση και η ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας, καθώς και η επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν γενικότερα, οι γυναίκες στην αγορά εργασίας, αναπτύσσοντας και υλοποιώντας δράσεις και πρωτοβουλίες σ' όλη την Ελλάδα.
Οι αιτήσεις, οι οποίες θα πρέπει να υποβληθούν έως και την 14η Ιανουαρίου, του έτους 2022, θα αξιολογούνται άμεσα και με σειρά προτεραιότητας (first come, first served), από την Ειδική Επιτροπή Αξιολόγησης της ΘΕΑ. Οι προκριθείσες επιχειρηματικές ομάδες θα προσκαλούνται για συνέντευξη (interview) για να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση.
Στην ιστοσελίδα www.theathensincube.gr οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν την αίτηση υποβολής πρότασης για την ένταξη στη Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας - ΘΕΑ, καθώς και τις οδηγίες για την συμπλήρωση και υποβολή της ηλεκτρονικά.
Για περισσότερες πληροφορίες ή τυχόν διευκρινίσεις που πρέπει να επικοινωνούν στο e-mail info@theathensincube.gr και στα τηλέφωνα της Γραμματείας της ΘΕΑ.: 211 1036904, 211 1036935, 211 1036958 από τις 8 πμ έως και τις 4 μμ.

Αν σου άρεσε κάνε