Στην Ολλανδία το νέο εργοστάσιο της ΦΑΓΕ

Στην Ολλανδία το νέο εργοστάσιο της ΦΑΓΕ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ UPD 15:38 Δημιουργία 25/11/21, 15:33
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Την δημιουργία του νέου της εργοστασίου στην Ολλανδία δρομολογεί η ΦΑΓΕ. Όπως ανακοίνωσε η γαλακτοβιομηχανία, η επένδυση θα ανέλθει στα 150 εκατ. ευρώ ενώ εκτιμάται ότι το νέο εργοστάσιο θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το δεύτερο εξάμηνο του 2024.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, το εργοστάσιο θα κατασκευαστεί το πάρκο Riegmeer Hoogeveen στην Ολλανδία και ήδη έχει υπογραφεί σύμβαση προαίρεσης για οικόπεδο 15 εκταρίων με τον δήμο του Hoogeveen.

Η νέα μονάδα αρχικά θα συνεισφέρει επιπλέον 40.000 τόνους παραγωγικής ικανότητας γιαουρτιού ετησίως και θα δημιουργήσει 250 θέσεις πλήρους απασχόλησης.

Η ΦΑΓΕ συνεργάζεται στενά, μεταξύ άλλων, με τη NOM (www.nvnom.com), τη NFIA (www.investinholland.com), την επαρχία Drenthe (www.provincie.drenthe.nl), την επιτροπή ύδατος (Waterschap Drents Overijsselse Delta www.wdodelta.nl), το WMD (www.wmd.nl), το NV RENDO (www.rendogroep.nl) και τον δήμο Hoogeveen (www.hoogeveen.nl) για την πραγματοποίηση της νέας μονάδας παραγωγής, η οποία αναμένεται ότι θα λειτουργήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2024.

Αν σου άρεσε κάνε