Τον όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ πιστοποίησε η TÜV Hellas

Τον όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ πιστοποίησε η TÜV Hellas

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ UPD 14:27 Δημιουργία 15/11/21, 14:22
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Τις εταιρείες του ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD). Συγκεκριμένα, η TÜV HELLAS (TÜV NORD) πιστοποίησε, με βάση το πρότυπο ISO 27001:2013, το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών που εφαρμόζεται στις εταιρείες ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ, ΑΚΤΩΡ Facility Management, Ελληνικά Φυτώρια, Ελληνικά Λατομεία, Τομή, ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις και REDS.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εν λόγω πιστοποίηση έχει ιδιαίτερη σημασία για το μέγεθος του ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ο οποίος απασχολεί περίπου 6.000 εργαζόμενους, δραστηριοποιείται σε 17 χώρες παγκοσμίως ενώ ο κύκλος εργασιών του το 2020 ανήλθε σε 892 εκατ. ευρώ. Έτσι, η TÜV HELLAS (TÜV NORD) επιβεβαιώνει εκ νέου την ηγέτιδα θέση της ως κορυφαίος φορέας πιστοποίησης στη χώρα, καθώς έχει την ικανότητα να φέρει σε πέρας ένα τόσο περίπλοκο και ταυτόχρονα σημαντικό έργο στο αντικείμενο της διαχείρισης της ασφάλειας των πληροφοριών. Παράλληλα, αποτελεί ένα ακόμη βήμα στην πολυετή συνεργασία της με τον όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ αλλά και προάγγελο νέων επιθεωρήσεων και πιστοποιήσεων σε όλο το εύρος των δραστηριοτήτων του ομίλου.

Σημειώνεται πως ο όμιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ είναι από τους μεγαλύτερους ομίλους υποδομών στην Ελλάδα και ένας εκ των κορυφαίων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Διαθέτει διεθνή παρουσία και διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο δραστηριοτήτων που εστιάζει στους τομείς της Κατασκευής, των Παραχωρήσεων, του Περιβάλλοντος, των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και της Ανάπτυξης Ακινήτων, ενώ κατατάσσεται στην 100η θέση μεταξύ των μεγαλύτερων κατασκευαστικών ομίλων παγκοσμίως (πηγή Deloitte, Global Powers of Construction, July 2021).

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Αν σου άρεσε κάνε