Intrakat: Ο Σωκράτης Κόκκαλης νέος πρόεδρος του Δ.Σ.

Intrakat: Ο Σωκράτης Κόκκαλης νέος πρόεδρος του Δ.Σ.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ UPD 16:34 Δημιουργία 19/07/21, 16:31
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Intrakat, μέλος του Ομίλου Intracom Holdings, πραγματοποιήθηκε σήμερα. Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης παρουσιάστηκαν τα σημαντικά γεγονότα του 2020 καθώς και ο στρατηγικός μετασχηματισμός του ομίλου που σηματοδοτείται και από την είσοδο του ιδρυτή του Ομίλου Intracom, Σωκράτη Κόκκαλη, στο διοικητικό συμβούλιο στη θέση του προέδρου.

Όπως ανακοινώθηκε, οι θετικές προοπτικές του 2021 που δημιουργούν η αποδρομή της πανδημίας αλλά και η αξιοποίηση των ευρωπαϊκών πόρων όπως το Ταμείο Ανάκαμψης και το ΕΣΠΑ βρίσκουν την Intrakat να έχει ήδη προχωρήσει σε στρατηγικές κινήσεις. Οι συγκεκριμένες κινήσεις βρέθηκαν στο επίκεντρο της παρουσίασης από την διοίκηση του Ομίλου κατά τη διάρκεια συνέλευσης.

Ο Δημήτρης Κούτρας, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Intrakat, δήλωσε: "Ως χώρα είμαστε μπροστά σ΄ ένα τοπίο νέων σημαντικών και ποικίλων έργων ανάπτυξης, που προσομοιάζει με την δεκαετία 1995- 2005. Εμείς στην Intrakat προσαρμόζουμε ποιοτικά και ποσοτικά όλες τις δυνάμεις μας να παίξουμε τον ρόλο που μας αναλογεί σ΄αυτή την ιστορική περίοδο της πατρίδας μας".

Αν σου άρεσε κάνε