Έργο ύψους 19,6 εκατ. ευρώ στη Ρουμανία ανέλαβε η Intrakat

Έργο ύψους 19,6 εκατ. ευρώ στη Ρουμανία ανέλαβε η Intrakat

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ UPD 18:42 Δημιουργία 15/07/21, 18:35
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Νέο έργο ύψους 19,6 εκατ. ευρώ πλέον ΦΠΑ ανέλαβε η Intrakat στην Ρουμανία υπογράφοντας τη σχετική σύμβαση με τον περιφερειακό φορέα της δημόσιας υπηρεσίας ύδρευσης και αποχέτευσης της κομητείας Ilfov «Apa-Canal Ilfov SA».

Ο πρόεδρος της Intrakat, Δημήτρης Κούτρας δήλωσε με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης: «Πρόκειται για το πρώτο από μια σειρά έργων που περιμένουμε να υπογράψουμε στη Ρουμανία, η οποία είναι μια αγορά που δραστηριοποιούμαστε πολλά χρόνια και που τώρα όμως ανοίγει και αυτή, γεγονός που δημιουργεί καλές προοπτικές για την εταιρεία μας».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το έργο αφορά την επέκταση των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης και των αντλιοστασίων λυμάτων, στις περιοχές Mogosoaia, Balotesti & Tunari κοντά στο Βουκουρέστι και περιλαμβάνει όλες τις εργασίες πολιτικού μηχανικού, τις μηχανολογικές και ηλεκτρολογικές εργασίες, τις εγκαταστάσεις αυτοματισμού καθώς και την προμήθεια και εγκατάσταση του απαραίτητου εξοπλισμού.

Συνολικά πρόκειται να κατασκευαστούν: 86,5 χλμ δικτύου διανομής νερού, 30 μονάδες αντλιοστασίων λυμάτων (νέες κατασκευές & ανακατασκευές) και 94 χλμ δικτύων αποχέτευσης. Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 35 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αν σου άρεσε κάνε