Κλειστά και χωρίς...click away τα Jumbo λόγω έλλειψης υποδομών

Κλειστά και χωρίς...click away τα Jumbo λόγω έλλειψης υποδομών

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ UPD 15:14 Δημιουργία 11/12/20, 15:03

Με ανακοίνωσή της ενημέρωσε η αλυσίδα καταστημάτων Jumbo πως δεν δύναται να εφαρμόσει τις ρυθμίσεις για Click Away, αμέσως μετά τις ανακοινώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, και του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη

Αναλυτικά:

«Αγαπητοί φίλοι τουJumbo, η αγάπη σας μας έβγαλε νοκ άουτ! Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ μέχρι νεωτέρας, ώστε να εξυπηρετήσουμε απρόσκοπτα τον μέχρι τώρα τεράστιο όγκο παραγγελιών. Tα φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα με κρατική εντολή θα παραμείνουν κλειστά μέχρι νεωτέρας. Η υπηρεσία CLICK AWAY δεν υφίσταται καθώς δεν υπάρχουν οι ανάλογεςυποδομές», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Πριν μερικές ημέρες η εταιρεία είχε ανακοινώσει την πρώτη παρενέργεια από το κλείσιμο των φυσικών καταστημάτων δηλώνοντας αδυναμία υποδοχής νέων ηλεκτρονικών παραγγελιών.

Ειδικότερα, στο εμπορικό site της αλυσίδας αναφέρει ότι έως τις 26 Νοεμβρίου δεν δύναται να υποδεχτεί νέες παραγγελίες εξαιτίας του τεράστιου όγκου που ήδη καλείται να διεκπεραιώσει.

Κατά πληροφορίες ο όγκος των ανεκτέλεστων παραγγελιών αγγίζει τις 40.000-50.000.

Σημειώνεται ότι τον Οκτώβριο, με τα καταστήματα του Ομίλου να παραμένουν ανοιχτά σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Ρουμανία, οι πωλήσεις σημείωσαν σημαντική αύξηση κατά +12,7% περίπου, σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2019.

Αν σου άρεσε κάνε