Συμβόλαιο της Intralot με την Κρατική Λοταρία της Ολλανδίας

Συμβόλαιο της Intralot με την Κρατική Λοταρία της Ολλανδίας

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Δημιουργία 29/07/20, 11:03

TAGS

Την υπογραφή 4ετούς συμβολαίου με δυνατότητα επέκτασης για τρία (3) επιπλέον έτη, με την Nederlandse Loterij, την Κρατική Λοταρία της Ολλανδίας από την ολλανδική θυγατρική της Benelux BV ανακοίνωσε η Intralot.

Το νέο συμβόλαιο αφορά στην παροχή της νέας γενιάς πλατφόρμας αθλητικού στοιχήματος Intralot Orion, με σκοπό την αναβάθμιση της λειτουργίας και διαχείρισης του στοιχηματικού προϊόντος «TOTO» στο επίγειο δίκτυο της Λοταρίας. Το «TOTO» είναι ένα από τα εμπορικά σήματα της Nederlandse Loterij και αφορά το αθλητικό στοίχημα.

Η πλατφόρμα Intralot Orion, η οποία είναι υποψήφια στα κορυφαία διεθνή βραβεία του κλάδου «Global Gaming Awards Las Vegas 2020», θα παρέχει υπηρεσίες φιλοξενίας (hosting), συντήρησης και υποστήριξης για τη λύση του αθλητικού στοιχήματος, ενώ παράλληλα θα αναβαθμίσει τη διαχείρισή της με την αξιοποίηση των άριστων υπηρεσιών Managed Trading, την εποπτεία του επίγειου δικτύου σημείων πώλησης και την αξιολόγηση της απόδοσης.

Μια απλοποιημένη ψηφιακή εμπειρία αθλητικού στοιχηματισμού

«Η Nederlandse Loterij είναι ο μεγαλύτερος διοργανωτής τυχερών παιχνιδιών στην Ολλανδία. Ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα εμπορικά μας σήματα είναι το TOTO, το μοναδικό νόμιμο παιχνίδι αθλητικού στοιχήματος στην Ολλανδία. Το INTRALOT Orion μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε μια απλοποιημένη (seamless) ψηφιακή εμπειρία αθλητικού στοιχηματισμού στο επίγειο δίκτυο μας, η οποία ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών του TOTO και των πρακτόρων μας», είπε ο Bas van de Bunt, Διευθυντής Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Στρατηγικών Έργων της Nederlandse Loterij.

Μακροχρόνια συνεργασία

«Η συμφωνία αυτή επεκτείνει την επιτυχημένη 12έτη συνεργασία της INTRALOT με την κορυφαία Λοταρία της Ολλανδίας», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRALOT, Χρήστος Δημητριάδης σημειώνοντας ότι η επιτυχημένη πορεία της Nederlandse Loterij τα τελευταία χρόνια είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή. “Προσδοκούμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε την προηγμένη τεχνολογία μας, συμβάλλοντας στην περαιτέρω ανάπτυξή της και στην ετήσια της συνεισφορά πόρων στην κοινωνία της Ολλανδίας”, πρόσθεσε ενώ σε ανάλογο τόνο κινήθηκαν οι δηλώσεις του Στέργιου Μπινόπουλου, Διευθύνοντα Συμβούλου της INTRALOT BENELUX BV.

Αν σου άρεσε κάνε