Νέος πρόεδρος στη Folli Follie o Ιωαννίδης - Τι ειπώθηκε στη Γ.Σ.

Νέος πρόεδρος στη Folli Follie o Ιωαννίδης - Τι ειπώθηκε στη Γ.Σ.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ UPD 15:25 Δημιουργία 20/02/20, 14:23

Ο Γιώργος Ιωαννίδης είναι ο νέος πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Folli Follie, όπως προκύπτει μετά από τη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης της εισηγμένης που έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης.

Η Γ.Σ. συνεδρίασε λίγες ώρες αφότου το Πρωτοδικείο Αθηνών έκανε δεκτό το αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για αλλαγή διοίκηση στη Folli Follie.

Η Γ.Σ. ενέκρινε μεταξύ άλλων το νέο Δ.Σ. καθώς και την επιτροπή ελέγχου, με τη συμμετοχή των κ Η. Πεντάχου, Π. Δόντα και Γ. Ιωαννίδη, θέμα που καταψήφισε ο κ Κουτσολιουτσος διευκρινίζοντας ότι ήταν σύμφωνος με την προηγούμενη πρόταση του Δ.Σ.- η οποία όμως άλλαξε σε συνέχεια της απόφασης του Πρωτοδικείου κ της τοποθέτησης νέας διοίκησης στην εταιρεία.

Στο κρίσιμο θέμα της ενημέρωσης των μετόχων για τα ευρήματα από τους ελέγχους στην εταιρεία ο ceo Γιώργος Σάμιος τόνισε εμφατικά ότι ο έλεγχος που διενεργεί η PwC είναι εκτενής, αφορά όλες τις θυγατρικές του ομίλου και υπερκαλύπτει τον δικανικό έλεγχο της A&M που σημειώνεται πως δεν είχε επεκταθεί στην επόμενη φάση του μετά την έκθεση που δημοσιεύθηκε πέρυσι. Παραδόξως ο κ. Κουτσολιούτσος συντάχθηκε με το αίτημα των μικρομετόχων για πιο αναλυτική παρουσίαση των ευρημάτων του ελέγχου.

Σε εξέλιξη είναι κ η διαπραγμάτευση με τους νομικούς συμβούλους της Duffy για την αποδέσμευση των μετόχων της ff ενώ σύμφωνα με τη διοίκηση της εταιρείας αυτό το διάστημα εξετάζομαι προτάσεις από επενδυτές, μεταξύ των οποίων κ funds που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον συμμετοχής σε σχέδιο αναδιάρθρωσης της εταιρείας. Μελετάται δηλαδή κ συμπληρωματικό σενάριο στο σχέδιο εξυγίανσης όπως παρουσιάζεται στο term sheer που βρίσκεται στη διάθεση των ομολογιούχων.

Η διοίκηση της FF εμφανίζεται αισιόδοξη για το αποτέλεσμα των σχετικών διαβουλεύσεων κ παρά την κρισιμότητα της κατάστασης στην εταιρεία σύμφωνα με τον κ Σάμιο η FF διαθέτει επάρκεια διαθεσίμων κ ικανοποιεί τις υποχρεώσεις της απέναντι σε δημόσια ταμεία

Αν σου άρεσε κάνε