«Εκτόξευση» στη χρήση data κινητής από την προσφορά της Cosmote

«Εκτόξευση» στη χρήση data κινητής από την προσφορά της Cosmote

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Δημιουργία 28/01/20, 18:13

TAGS

Για μεγάλη επιτυχία από την προσφορά απεριόριστων δωρεάν data προς τους συνδρομητές την περίοδο των Χριστουγέννων κάνει λόγο η Cosmote.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, την προσφορά ενεργοποίησαν σχεδόν 2 εκατομμύρια συνδρομητές συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής.

Η συνολική κίνηση data μέσω του δικτύου COSMOTE, κατά την εορταστική περίοδο (23/12 - 01/01) έφτασε τα 8 petabytes (1 petabyte =1.000 terabytes), σημειώνοντας 170% ετήσια αύξηση. Ειδικά, μέσω δικτύου 4G/4G+, καταναλώθηκαν 7,2 petabytes.

Βάσει της κίνησης δεδομένων, το Instagram βρέθηκε για μια ακόμη χρονιά στην κορυφή των προτιμήσεων των συνδρομητών COSMOTE (21,5%). Με μικρή διαφορά ακολουθεί το YouTube (21,4%), ενώ αξιοσημείωτα μερίδια κίνησης κατέγραψαν για πρώτη φορά και οι πλατφόρμες streaming και gaming (7%).

Σε ό,τι αφορά τις περιοχές της χώρας με τη μεγαλύτερη αύξηση στην κίνηση, τα νησιά των Σποράδων κατέκτησαν την πρώτη θέση με υπερ-τριπλάσια κίνηση mobile data (+220%), ενώ ακολουθήσαν η Λάρισα και η Χαλκιδική (+200%)» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Αν σου άρεσε κάνε