«Ψήφος εμπιστοσύνης» σε ελληνική αγορά και κυβέρνηση από τον Μυτιληναίο

«Ψήφος εμπιστοσύνης» σε ελληνική αγορά και κυβέρνηση από τον Μυτιληναίο

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ UPD 13:47 Δημιουργία 04/12/19, 10:09

«Ψήφο εμπιστοσύνης» στην ελληνική αγορά και στην κυβέρνηση Μητσοτάκη δίνει ο Ευάγγελος Μυτιληναίος.

Μιλώντας χθες κατά την παρουσίαση της Mytilineos στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών, ο ίδιος τόνισε ότι το 2019 θα είναι μία χρονιά γεμάτη προκλήσεις.

«Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχιστεί η θετική εξέλιξη της εταιρείας και τα μεγέθη θα αποπνέουν υγεία», δήλωσε.

Σημείωσε δε ότι η αλλαγή του 2017 με την τριπλή συγχώνευση αποδείχθηκε ότι ήταν βιώσιμη, οδηγώντας την εταιρεία να σταθεροποιείται σε υψηλά επίπεδα και να μεγαλώνει ακόμη περισσότερο.

«Δεν υπάρχει, αλλά ούτε και βρίσκεται στον προγραμματισμό της εταιρείας project αλλαγής έδρας. Εάν γίνουν όσα έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση, θα φύγει τελείως από το τραπέζι το θέμα», ξεκαθάρισε ο κ. Μυτιληναίος.

Όπως επεσήμανε, οι διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού αλλά και το κυβερνητικό πρόγραμμα για μείωση του φόρου εισοδήματος είναι θετικές εξαγγελίες και η υλοποίησή τους θα ενισχύσει την αξιοπιστία της κυβέρνησης στην αγορά.

«Βλέπουμε τις καινούριες πολιτικές της κυβέρνησης που είναι σε κάθε περίπτωση φιλικότερη στις επιχειρήσεις», πρόσθεσε ο ίδιος, παρατηρώντας ότι η εμπιστοσύνη των διεθνών επενδυτών στην πρόσφατη έκδοση του ευρωομολόγου έδειξε ότι η Mytilineos είναι πλήρως αποδεκτή από τις αγορές και ότι εάν αποφασιζόταν αλλαγή έδρας θα ήταν μια πετυχημένη μεταφορά.

Αν σου άρεσε κάνε