«Καυτή» Δευτέρα για την Creta Farms: «Ανοίγει» το data center

«Καυτή» Δευτέρα για την Creta Farms: «Ανοίγει» το data center

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ UPD 10:15 Δημιουργία 13/10/19, 09:30

Κρίσιμη είναι η αυριανή Δευτέρα για την Creta Farms, καθώς όπως λένε οι πληροφορίες «ανοίγει» η πρόσβαση στο data center για τους ενδιαφερόμενους επενδυτές που επιθυμούν να εισέλθουν στην εισηγμένη.

Οι αρχικές προβλέψεις θέλουν τη διαδικασία αυτή να πραγματοποιείται μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, έτσι ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την κατάθεση των δεσμευτικών προσφορών την 31η Οκτωβρίου.

Ωστόσο, εκτιμάται ότι θα δοθεί παράταση στο deadline, καθώς οι ενδιαφερόμενοι θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο, για να αξιολογήσουν τις όποιες προοπτικές.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο των πληροφοριών οι ενδιαφερόμενοι που συμμετείχαν στη φάση της υποβολής μη δεσμευτικού ενδιαφέροντος ανήλθαν σε τουλάχιστον τέσσερις με πέντε.

Στο μεταξύ, στο πλαίσιο σύμβασης εκχώρησης δικαιωμάτων που υπέγραψε η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων με τους δύο βασικούς μετόχους αδερφούς Δομαζάκη, γνωστοποιήθηκε ότι το συνολικό ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου του Εμμανουήλ Δομαζάκι διαμορφώθηκε σε 28,68%, από 41,36% και αντίστοιχα το ποσοστό της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων ανήλθε σε 25,36% έναντι μηδενικού πριν από την υπογραφή της σύμβασης.

Αν σου άρεσε κάνε