Στα χέρια Ισραηλινoύ δισεκατομμυριούχου το Nammos;

Στα χέρια Ισραηλινoύ δισεκατομμυριούχου το Nammos;

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ UPD 14:00 Δημιουργία 02/05/19, 13:38

Πρόταση εξαγοράς του Nammos ύψους 40 εκ. ευρώ έκανε ο ισραηλινός επιχειρηματίας Τέντι Σάγκι στον ισχυρό άνδρα του χρυσορυχείου που βρίσκεται στην Ψαρού της Μυκόνου.

Ο Γιάννης Παπαλέκας, από την πλευρά του, που κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο του Nammos, φαίνεται ότι δεν θα υποκύψει στην πρώτη προσφορά, την οποία θεωρεί πολύ χαμηλή. Για την ακρίβεια, φαίνεται να ζητά 60 εκ. για την εξαγορά του μεριδίου του που αφορά δύο μπουτίκ καθώς και το ξενοδοχείο πίσω από το πιο διάσημο seaside εστιατόριο.

Λίγα λόγια για τον υποψήφιο αγοραστή Τέντι Σάγκι. Ο ισραηλινός διατηρεί μια βίλα αξίας 3 εκ. ευρώ στην Μύκονο, που προηγουμένως άνηκε στην οικογένεια Γκόβελο και βρίσκεται ακριβώς πάνω από την παραλία και το «Nammos», που εκτείνεται σε 400 τ.μ. και διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, πισίνα και κήπο.

Εκεί περνάει σχεδόν κάθε καλοκαίρι του ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει αγοράσει και άλλα ακίνητα στο νησί με σκοπό την αξιοποίησή τους.

Στη φετινή λίστα του περιοδικού «Forbes» βρίσκεται στο Νο 546, η προσωπική του περιουσία εκτιμάται στα 3.451.449.449 ευρώ και στο πορτφόλιο των ακινήτων του στο Λονδίνο φιγουράρει το Camden Market, τo δεύτερο πιο διάσημο τουριστικό αξιοθέατο της πόλης μετά τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Αν σου άρεσε κάνε