Πωλείται η θρυλική βίλα της οικογένειας Ωνάση

Πωλείται η θρυλική βίλα της οικογένειας Ωνάση

ΕΛΛΑΔΑ UPD 13:16 Δημιουργία 28/01/19, 11:42

Πωλείται έναντι 15 εκ. ευρώ η βίλα της οικογένειας Ωνάση στο Λαγονήσι, που έχει ανακαινιστεί ριζικά και ενοικιάζεται τους τελευταίους 10 μήνες με υψηλό τίμημα.

Η βίλα πουλήθηκε πριν από μερικά χρόνια από την κόρη της Καλλιρρόης Πατρονικόλα, Μαριλένα, στον εφοπλιστή Ευάγγελο Πιστιόλη. Τη διαχείριση έχει αναλάβει πλέον πανίσχυρος Ελληνας επιχειρηματίας που ζει στο Λονδίνο και δραστηριοποιείται στον τομέα του real estate εντός και εκτός της βρετανικής πρωτεύουσας, ο οποίος αναζητεί αγοραστή, σύμφωνα με πληροφορίες του «Ελεύθερου Τύπου» της Κυριακής.

Το περασμένο καλοκαίρι η ιστορική έπαυλη άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες της σε Έλληνες και ξένους ενοικιαστές που τη χρησιμοποίησαν είτε για τις καλοκαιρινές τους διακοπές είτε για εκδηλώσεις ακόμα και για γάμους καθώς το σπίτι προσφέρεται λόγω των άνετων χώρων και της μικρής εκκλησίας που διαθέτει στο προαύλιο.

Ακόμα και σήμερα ενοικιάζεται με τίμημα που αγγίζει τα 2.500 ευρώ την ημέρα, με τους επισκέπτες να απολαμβάνουν το τοπίο και τις ανέσεις μεταξύ των οποίων υπερσύγχρονες ηλεκτρικές συσκευές και τηλεοράσεις, ακόμα και επιδαπέδια θέρμανση.

Είκοσι χρόνια πριν, το μακρινό 1999, πέρασε το κατώφλι της βίλας της θείας της στο Λαγονήσι, η Αθηνά Ωνάση. Η 14χρονη τότε εγγονή του Ελληνα κροίσου ταξίδεψε από την Ελβετία με τον πατέρα της Τιερί Ρουσέλ προκειμένου να παραβρεθεί στο γάμο του εξαδέλφου της Γιώργου Δράκου, γιου της Μαριλένας Πατρονικόλα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, στη θρυλική βίλα έχει αφήσει το αποτύπωμά του και ο Ανδρέας Παπανδρέου ο οποίος φέρεται να την είχε επισκεφθεί πολλές φορές καθώς συνδεόταν με την ανιψιά του Ωνάση, Μαριλένα Πατρονικόλα, πριν γνωρίσει τη Δήμητρα Λιάνη, όπως έχει περιγράψει η ίδια η Μαργαρίτα Παπανδρέου στο βιβλίο της «Ερωτας και Εξουσία» στο οποίο απαριθμεί τους θυελλώδεις έρωτες του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ.

Αν σου άρεσε κάνε