Κέρκυρα: Ο πατέρας ομολόγησε τη δολοφονία της κόρης του

Κέρκυρα: Ο πατέρας ομολόγησε τη δολοφονία της κόρης του

ΕΛΛΑΔΑ UPD 13:16 Δημιουργία 03/01/19, 08:34

Ομολόγησε ο πατέρας της 29χρονης τη δολοφονία της κόρης του, η οποία, 2 μέρες μετά την εξαφάνισή της, βρέθηκε θαμμένη κοντά στο σπίτι της, στην περιοχή της Αλεπούς.

Από την πρώτη στιγμή ο αλλοδαπός φίλος της κοπέλας, που ήταν και εκείνος που κατήγγειλε την εξαφάνισή της, υποστήριζε ότι την 28χρονη σκότωσε ο ίδιος της ο πατέρας επειδή δεν ενέκρινε την σχέση τους.

Η 28χρονη, εδώ και καιρό, διατηρούσε σχέση με έναν άντρα από το Αφγανιστάν. Ο πατέρας της ήταν κάθετα αντίθετος στην σχέση αυτή και μάλιστα ήταν λόγος συνεχών τσακωμών στο σπίτι

Βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της άτυχης 29χρονης ήταν ο πατέρας της, ο οποίος – σύμφωνα με τα τοπικά site - συνελήφθη χθες και τελικά ομολόγησε στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας το στυγερό έγκλημα, με θύμα την κόρη του.

Η 29χρονη φέρεται να δολοφονήθηκε ανήμερα την Πρωτοχρονιά, ενώ οι αστυνομικές έρευνες εντοπισμού της ξεκίνησαν χθες, μετά την ενημέρωση για την εξαφάνισή της από το φίλο της. Το πτώμα της άτυχης κοπέλας βρέθηκε τελικά θαμμένο στην πίσω πλευρά του σπιτιού που έμενε ο πατέρας της.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, το θύμα φέρεται να δέχθηκε σοβαρά χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο, που επέφεραν το θάνατο της.

Αν σου άρεσε κάνε