Δολοφονία στον Πειραιά: Ο φίλος μου με έσωσε, εμένα θα χτυπούσε η σφαίρα

Δολοφονία στον Πειραιά: Ο φίλος μου με έσωσε, εμένα θα χτυπούσε η σφαίρα

ΕΛΛΑΔΑ UPD 15:03 Δημιουργία 02/01/19, 14:33

Ακόμα μια διάσταση στο τραγωδία που εκτυλίχθηκε την Πρωτοχρονιά στον Πειραιά, προσθέτει η μαρτυρία της κοπέλας του 21χρονου θύματος σχετικά με τα κίνητρα και την αλληλουχία των γεγονότων της μοιραίας εκείνης βραδιάς.

Όπως διευκρινίζει η κοπέλα, ο τσακωμός δεν έγινε λόγω ερωτικού κινήτρου, όπως και έχει ειπωθεί τις τελευταίες ώρες αλλά ο καυγάς άρχισε με αφορμή το γεγονός ότι θύτης και θύμα αντάλλαξαν απειλητικές ματιές, σκουντήματα και ύβρεις, πριν καν μπουν στο μαγαζί

«Η σφαίρα ερχόταν σε εμένα, αλλά ο Ηλίας με έσπρωξε και χτύπησε εκείνον» αναφέρει η κοπέλα, διευκρινίζοντας πως δεν είχαν σχέσεις με τον δράστη και την παρέα του, ωστόσο τους γνώριζε εξ όψεως καθώς τους είχε δει να κινούνται στην Περιοχή του Πειραιά.

Σημειώνεται πως ο φερόμενος ως δολοφόνος βρίσκεται υπό κράτηση από το μεσημέρι της Τετάρτης. Οι Αρχές είχαν εντοπίσει τους συγγενείς του δράστη, οι οποίοι, με παραίνεση των διαπραγματευτών της αστυνομίας, τελικά τον έπεισαν να παραδοθεί.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Οι λεπτομέρειες θα διευκρινιστούν από την κατάθεση που δίνει ο 30χρονος, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση της δικογραφίας, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Αν σου άρεσε κάνε