Θρίλερ με την απαγωγή του επιχειρηματία - Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζουν οι Αρχές

Θρίλερ με την απαγωγή του επιχειρηματία - Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζουν οι Αρχές

ΕΛΛΑΔΑ UPD 16:19 Δημιουργία 27/12/18, 14:03

Θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί της Πέμπτης με την αρπαγή επιχειρηματία στον Πειραιά.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, λίγο πριν από τις 09.00, όταν ο επιχειρηματίας βγήκε από το σπίτι του και κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό του στην ακτή Θεμιστοκλέους στον Πειραιά, τέσσερα άτομα που φόραγαν στολές του ΕΚΑΜ τον άρπαξαν, τον έβαλαν μέσα σε ένα μαύρο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

Ο επιχειρηματίας που απήχθη, διατηρούσε εταιρεία στην ακτή Ξαβέρη που εφοδιάζει κότερα αλλά και πρεσβείες. Είναι Έλληνας από την Αλεξάνδρεια, 51 ετών και πατέρας τριών παιδιών.

Μέχρι στιγμής οι δράστες δεν έχουν ζητήσει λύτρα, ωστόσο από την αστυνομία εκτιμάται ότι στη συνέχεια θα επικοινωνήσουν με την οικογένεια του επιχειρηματία.

«Υπάρχει απαγωγή. Λεπτομέρειες δεν ξέρω. Ξέρω ότι εμφανίστηκαν οι δράστες, τον έπιασαν και τον έδεσαν χειροπόδαρα κάτω από το σπίτι του», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ξάδερφος του επιχειρηματία.

«Δεν δεχόταν απειλές ούτε αυτός ούτε οι εργαζόμενοί του, δεν είχε προστασία ούτε κυκλοφορούσε με όπλα» διευκρινίζει ο ξάδερφος, ο οποίος συμπλήρωσε ότι δεν είχε οικονομικά προβλήματα.

Την οικογένεια αλλά και την αστυνομία ειδοποίησε ένας γείτονας που είδε το περιστατικό και η οικιακή βοηθός. Και οι δύο έχουν δώσει κατάθεση στην ΕΛ.ΑΣ

Στο σημείο βρίσκονται άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και συλλέγουν στοιχεία, τα οποία θα βοηθήσουν στον εντοπισμό των δραστών, ενώ η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Αν σου άρεσε κάνε