Αφέθηκε ελεύθερος ο ενεχυροδανειστής Ριχάρδος

Αφέθηκε ελεύθερος ο ενεχυροδανειστής Ριχάρδος

ΕΛΛΑΔΑ UPD 17:27 Δημιουργία 14/12/18, 17:20

Νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής αφέθηκε ελεύθερος ο Ριχάρδος Μυλωνάς, το κεντρικό πρόσωπο στην υπόθεση με το κύκλωμα χρυσού, μαζί με τους υπόλοιπους κατηγορούμενους για την υπόθεση.

Στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μόλις εξήλθε φυλακών Ναυπλίου ανέφερε πως «θέλω να πάω στο σπίτι μου. δεν έχω κάνει τίποτα. Να πάω στους ανθρώπους που με αγαπάνε και στα μαγαζιά μου».

Ο ενεχυροδανειστής αφέθηκε ελεύθερος μετά από βούλευμα του συμβουλίου πλημμελειοδικών Εκτός από την εγγύηση των 200.000 ευρώ του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και η εμφάνιση μια φορά το μήνα στο Α.Τ. της περιοχής του.

Οι δηλώσεις Κούγιας

Συνοδεύοντας τον Ριχάρδο, ο συνήγορος του, Αλέξης Κούγιας, δήλωσε πως «δυστυχώς έγινε ένα τεράστιο λάθος με την υπόθεση αυτή είναι ότι ενώθηκαν 50 διαφορετικές περιπτώσεις σε μια, ανθρώπων ασχέτων μεταξύ τους. Δεν γνωρίζονται μεταξύ τους οι κατηγορούμενοι. Θα εκφράσω και την αντίθεσή μου στην επιβολή της εγγυήσεως, μου κάνει εντύπωση και η επιβολή της εγγυήσεως και το σκεπτικό».

Και πρόσθεσε: «Μου δημιούργησαν νομική αμηχανία οι περιοριστικοί όροι που επιβλήθηκαν στην πελάτη μου. Δεν υπάρχει καμία αδυναμία στην καταβολή των 200.000 ευρώ. Ο πελάτης μου θα έπρεπε να στραφεί εναντίον όσων των κατηγόρησαν. Βάρυνε πολύ η υπόθεση εξαιτίας των αναφορών του πρωθυπουργού στο πρόσωπο του στη Βουλή».

Αν σου άρεσε κάνε