Βρέθηκε το σίδερο με το οποίο οι δολοφόνοι χτύπησαν την άτυχη Ελένη

Βρέθηκε το σίδερο με το οποίο οι δολοφόνοι χτύπησαν την άτυχη Ελένη

ΕΛΛΑΔΑ UPD 17:05 Δημιουργία 06/12/18, 10:09

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες για την τραγική υπόθεση της άγριας δολοφονίας της φοιτήτριας στη Ρόδο, η οποία έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Οι εξελίξεις «τρέχουν» με γρήγορο ρυθμό. Την επομένη της ομολογίας των δύο νεαρών κατηγορουμένων για το στυγερό αυτό έγκλημα, δύτες εντόπισαν το σίδερο, με το οποίο η άτυχη κοπέλα χτυπήθηκε στο πρόσωπο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατική, το σίδερο εντοπίστηκε κοντά στο σημείο, όπου βρέθηκε το άψυχο κορμί της Ελένης. Οι δύτες στην ίδια περιοχή κατάφεραν να βρουν και τα ρούχα της 21χρονης.

Την ίδια στιγμή, οι ερευνητές έχουν σαρώσει την εξοχική κατοικία στη Λίνδο, για να συλλέξουν ευρήματα, βιολογικό υλικό και δακτυλικά αποτυπώματα, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το ίδιο έπραξαν και στην οικία της 21χρονης.

Μεταξύ άλλων έχουν συλλέξει τσιγάρα και δύο αυτοσχέδια τσιγάρα, που βρέθηκαν σε τασάκι, ένα φάκελο με χρήματα, ποτήρια, ένα λάπτοπ τύπου Nec ιδιοκτησίας της 21χρονης το οποίο θα εξεταστεί από την Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί θα σταλούν στα εργαστήρια της ΔΕΕ για έλεγχο ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες για να βρεθεί το κινητό της τηλέφωνο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα επιχειρηθεί να ξεκλειδωθεί ο λογαριασμός της 21χρονης στο Facebook.

Τέλος, σημειώνεται ότι η οικογένεια της φοιτήτριας θα ζητήσει σήμερα την αναπαράσταση των όσων συνέβησαν το μοιραίο βράδυ.

Αν σου άρεσε κάνε