Αναβλήθηκε η δίκη για το C4i λόγω ψύχους στην αίθουσα!

Αναβλήθηκε η δίκη για το C4i λόγω ψύχους στην αίθουσα!

ΕΛΛΑΔΑ UPD 14:56 Δημιουργία 30/11/18, 14:52

TAGS

Λόγω του κρύου που επικρατούσε εντός της αίθουσας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, η δίκη για το C4i αναβλήθηκε για την επόμενη εβδομάδα και ειδικότερα για τις 5 Δεκεμβρίου.

Παρά τις προσπάθειες των δικαστών για να βρεθεί άλλη αίθουσα με θέρμανση για να συνεχίσει η ακροαματική διαδικασία κάτι τέτοιο δεν στάθηκε εφικτό. Φυσικά, η διακοπή λόγω ... ψύχους δεν είναι κάτι πρωτοφανές στα δικαστήρια της Αθήνας.

Με την έναρξη της σημερινής διαδικασίας, τον λόγο πήρε η πλευρά της αμερικανικής SAIC, μέσω του δικηγόρου της Θέμη Σοφού, ο οποίος επικαλούμενος απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, ζήτησε την αποβολή του Ελληνικού Δημοσίου από την πολιτική αγωγή.

Ο δικηγόρος στην τοποθέτηση του, επικαλέστηκε απόφαση, την οποία έχει επικυρώσει και το Εφετείο Αθηνών, βάσει της οποίας το Ελληνικό Δημόσιο οφείλει να καταβάλει στην αμερικανική εταιρεία- η οποία ανέλαβε το έργο της ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων- 39.700.000 ευρώ. Ανάλογα αιτήματα για την αποβολή του Ελληνικού Δημοσίου αναμένεται να υποβληθούν στην επόμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου και από άλλους συνηγόρους κατηγορουμένων.

Αν σου άρεσε κάνε