Υπόθεση Κατσίφα: Απερρίφθη το αίτημα για δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση

Υπόθεση Κατσίφα: Απερρίφθη το αίτημα για δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση

ΕΛΛΑΔΑ UPD 10:09 Δημιουργία 30/10/18, 10:05

Οι αλβανικές Αρχές απέρριψαν το αίτημα της οικογένειας του Κωνσταντίνου Κατσίφα για δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση από Έλληνα πραγματογνώμονα, που έχει ζητηθεί να έρθει στο Αργυρόκαστρο.

Όπως λένε οι πληροφορίες, οι Αρχές διαμηνύουν ότι οι απαραίτητες ενέργειες έχουν ληφθεί, με την εξέταση που εκπονήθηκε από τον Αλβανό ιατροδικαστή.

Ωστόσο, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικογένεια αναμένεται να επαναλάβει το αίτημα εντός της ημέρας μέσω του προξένου.

«Επίτηδες εκτέλεσαν τον γιο μου. Έχουν μίσος για τον ελληνισμό, τη Βόρεια Ήπειρο», δήλωσε την Τρίτη το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ η μητέρα του 35χρονου.

«Οι αρχές ήθελαν να μας δώσουν τη σορό του από την πρώτη μέρα, αλλά εμείς κάνουμε έρευνες, να μας βοηθήσουν οι ιατροδικαστές από τα Γιάννενα», είπε η ίδια, ενώ ανέφερε ότι οι Αρχές δεν τους έχουν ενημερώσει για το τι ακριβώς έγινε.

«Δεν φοβόταν το παιδί μου», τόνισε η κυρία Κατσίφα, ενώ επεσήμανε ότι η ίδια τον είχε προειδοποιήσει αρκετές φορές για τον κίνδυνο που διέτρεχε η ζωή του.

«Εδώ - του έλεγα - υπάρχουν αρπακτικά», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «το μόνο που έκανε είναι ότι σήκωνε σημαίες, γιατί το παιδί μου έφυγε έξι χρονών από την Ελλάδα».

«Ήθελαν να το λυγίσουν το παιδί μου (...) Το παιδί μου δεν το συνέλαβαν, έβαλαν τα σκυλιά του στρατού να μυρίσουν το μπουφάν του για να τον βρουν», τόνισε χαρακτηριστικά η μητέρα του 35χρονου.

Ερωτηθείσα δε για το αν επιθυμεί να φύγει από την περιοχή που διαμένει μετά το τραγικό περιστατικό, απάντησε αρνητικά: «Δεν πρόκειται να φύγω από εδώ από αυτόν τον τόπο, θα μείνω δίπλα στον γιό μου».

Αν σου άρεσε κάνε