Σύγκρουση τρένου με αυτοκίνητο στην Τιθορέα - Αναφορές για εγκλωβισμένους

Σύγκρουση τρένου με αυτοκίνητο στην Τιθορέα - Αναφορές για εγκλωβισμένους

ΕΛΛΑΔΑ UPD 09:39 Δημιουργία 27/09/18, 09:18

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε, πριν από λίγο, όταν ΙΧ αυτοκίνητο προσπάθησε να περάσει τη διασταύρωση με τη σιδηροδρομική γραμμή την ώρα που διέρχονταν το τρένο, στην παλιά εθνική οδό Λαμίας Αθηνών λίγο πριν από την Τιθορέα.

Πρόκειται για την παλιά σιδηροδρομική γραμμή Λαμίας - Τιθορέας η οποία χρησιμοποιείται μόνο για δύο δρομολόγια την ημέρα από την Λαμία προς την Αθήνα ένα το πρωί και ένα το βράδυ.

Αστυνομικοί και πυροσβέστες σπεύδουν στο σημείο καθώς υπάρχουν εγκλωβισμένα άτομα μέσα στο ΙΧ χωρίς να διευκρινίζεται ακόμη η κατάστασή τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο αυτοκίνητο επέβαιναν 4 άτομα. Δυο γυναίκες και δυο άντρες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι δυο άντρες κατάφεραν να βγουν μετά τη σύγκρουση. Οι δυο γυναίκες παραμένουν εγκλωβισμένες, με τις ίδιες πηγές να θέλουν τη μια από τις δυο γυναίκες, σοβαρά τραυματισμένη.

Η σιδηροδρομική συγκοινωνία στο παλιό σιδηροδρομικό δίκτυο έχει διακοπεί αλλά αυτό δεν επηρεάζει την σιδηροδρομική συγκοινωνία Αθηνών-Θεσσαλονίκης, καθώς αυτή εξελίσσεται από η νέα σιδηροδρομική γραμμή.

Αν σου άρεσε κάνε