Υπόθεση Φλώρου: Όλοι γνωρίζουμε ποιος κρύβεται από πίσω

Υπόθεση Φλώρου: Όλοι γνωρίζουμε ποιος κρύβεται από πίσω

ΕΛΛΑΔΑ UPD 09:32 Δημιουργία 03/09/18, 09:27

Για την υπόθεση πλαστογράφησης των γνωματεύσεων που οδήγησαν στην αποφυλάκιση του καταδικασμένου για στο σκάνδαλο Energa, Αριστείδη Φλώρου μίλησε σε συνέντευξή του, ο διευθυντής της Α’ Κλινικής Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», Σπύρος Ζακυνθινός.

«Όλοι γνωρίζουμε ποιος κρύβεται πίσω από αυτή την υπόθεση. Το παραδέχτηκε άλλωστε κατ' ιδίαν. Επρόκειτο για γιατρό, ο οποίος κατά το παρελθόν απασχολούνταν ως υπότροφος στον Ευαγγελισμό και έπειτα ως συνεργάτης στην κλινική μας. Είναι πολλά χρόνια μαζί μας και αυτό είναι το πιο λυπηρό», δήλωσε ο κ. Ζακυνθινός μιλώντας στα «Νέα».

Εν συνεχεία ο κ. Ζακυνθινός διευκρίνισε ότι ενώ ο Φλώρος εμφάνιζε 27 υπόπνοιες σε διάστημα μιας ώρας, αλλά ο άνθρωπος που έκανε την πλαστογράφηση κατέφυγε σε άλλη εξέταση, καθώς «ο άλλος ασθενής παρουσίαζε σαφώς πιο "βαριά" εικόνα με 62 υπόπνοιες την ώρα».

Ακόμη, για τη σπιρομέτρηση, ο διευθυντής της Α’ Κλινικής Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» εξήγησε ότι το έγγραφο φέρει το λογότυπο της κλινικής και την υπογραφή του, ωστόσο είναι προϊόν «κολάζ».

Αν σου άρεσε κάνε