Στους 97 οι νεκροί από την τραγωδία στο Μάτι

Στους 97 οι νεκροί από την τραγωδία στο Μάτι

ΕΛΛΑΔΑ UPD 12:22 Δημιουργία 27/08/18, 11:02

Μεγαλώνει η λίστα των θυμάτων από την φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου στην Ανατολική Αττική.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο από την Πυροσβεστική, ένας 76χρονος εγκαυματίας υπέκυψε, ενώ νοσηλευόταν στο Θριάσιο νοσοκομείο. Συνολικά, δεκατέσσερις από τους τραυματίες έχουν καταλήξει στα νοσοκομεία της Αττικής.

Παράλληλα, από την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής προκύπτει ότι έχουν ταυτοποιηθεί και οι 83 σοροί που είχαν μεταφερθεί στο νοσοκομείο και πλέον δεν υπάρχει κανένας αγνοούμενος. Όπως αναφέρει: «Ο αριθμός των θυμάτων από την πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική μέχρι στιγμής, ανέρχεται στους 97. Αναλυτικά: ο αριθμός των ταυτοποιημένων νεκρών ανέρχεται στους 83 ενώ από τους νοσηλευόμενους στα νοσοκομεία της Αττικής έχουν καταλήξει μέχρι στιγμής 14 άτομα».

Η κατάσταση, όπως αποτυπώνεται από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, έχει ως εξής: ο αριθμός των ταυτοποιημένων νεκρών ανέρχεται στους 81 και υπάρχουν δύο μη αναγνωρίσιμες σοροί, με διαθέσιμο DNA, οι οποίες δεν έχουν αναζητηθεί από συγγενικά πρόσωπα.

Νοσηλευόμενα στα νοσοκομεία της Αττικής, έχουν καταλήξει μέχρι στιγμής 13 άτομα».

Σύμφωνα με πληροφορίες το ένα από τα δύο θύματα που παρέμεναν επί ημέρες αταυτοποίητα αναζητήθηκε από συγγενή και ταυτοποιήθκε, ενώ το δεύτερο ταυτοποιήθηκε μέσω πανοραμικής οδόντων, αφού δεν είχε συγγενείς.

Αν σου άρεσε κάνε