Καθυστερήσεις στην αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στην Αττική

Καθυστερήσεις στην αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στην Αττική

ΕΛΛΑΔΑ UPD 16:24 Δημιουργία 22/08/18, 16:14

Με καθυστέρηση μερικών ωρών προχωρούν οι εργασίες για την πλήρη αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στην Αττική μετά από το μπλακ άουτ που συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης και άφησε σημαντικό κομμάτι των περιοχών του Λεκανοπεδίου χωρίς ρεύμα.

Σύμφωνα με τελευταία ανακοίνωση του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, οι ενέργειες για την αποκατάσταση της βλάβης που προκάλεσε το μπλακ άουτ στην Αττική, ξεκίνησαν άμεσα με αποτέλεσμα οι μισές περιοχές να έχουν ήδη ηλεκτροδοτηθεί.

«Εντός των επόμενων δύο ωρών, αναμένεται η πλήρης αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας του δικτύου», σημειώνει το ΥΠΕΝ, αναφέροντας πως σήμερα στις 14:12, λόγω βλάβης σε διακόπτη του δικτύου διανομής στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης Παλλήνης, υπήρξε απώλεια τροφοδότησης φορτίων που επηρέασε περιοχές της Αττικής.

Σημειώνεται πως σε ανακοίνωση του ΑΔΜΗΕ νωρίτερα αναφερόταν ότι «οι ενέργειες για την αποκατάσταση ξεκίνησαν αμέσως και αναμένεται η σταδιακή τροφοδότηση των φορτίων το αμέσως επόμενο διάστημα. Ο ΑΔΜΗΕ θα ενημερώνει διαρκώς για τις εξελίξεις», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Λόγω της διακοπής ρεύματος προβλήματα έχουν σημειωθεί στην κίνηση των οχημάτων καθώς δεν λειτουργούν οι φωτεινοί σηματοδότες,

Μέχρι στιγμής η Πυροσβεστική έχει πραγματοποιήσει περισσότερους από 100 απεγκλωβισμούς από ανελκυστήρες.

Αν σου άρεσε κάνε